NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Anđela se na Ostrogu srozala NIKAD NIŽE, zbog para spremna na sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi blam Anđele Đuričić napravio haos na mrežama!

NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Anđela se na Ostrogu srozala NIKAD NIŽE, zbog para spremna na sve! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Anđela Đuričić

Mlada Crnogorka, Anđela Đuričić, napravila je pravu pometnju svojim učešćem u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", predstavivši se potpuno drugačije od onoga što je pokazala gledaocima prethodne godine. Međutim, bura nije prestala ni po njenom izlasku.

Naime, nakon što je raskinula romansu sa 23 godine starijim bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, Đuričićeva se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja na Crnogorskom primorju. Ipak, da se strasti oko nje nisu smirile, dokazala je i njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram.

Anđela je tokom jučerašnjeg dana posetila Ostrog, međutim, mnogi su osudili njen potez jer je ispred manastira promovisala jedan brend haljine koju je imala na sebi, te na taj način zaradila novac zbog reklame na svom profilu.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić na Ostrogu

- Slava mu i milost - napisala je Crnogorka u okviru svoje objave koja je naiša na osudu javnosti.

"Anđela, dete, pa je l' takva svetinja za reklame za torbice i kardigan", "Pa zar svetice na Ostrogu da zarađuješ pare", "Džabe sve, ova devojka ode jedan korak napred, pa se vrati tri unazad"; "Sve za pare", samo su neki od komentara ispod sporne fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
djole

04.07.2023 09:47

Sta zna svinja sta je dinja

Ana

04.07.2023 10:32

Anđela je priprosta, slabo obrazovana (ne mislim na zanat koji je završila a ne želi da radi nego nezna pojmove ni iz opšte kulture ), duhovno prazna, devojka bez manira. Deluje mi kao išarana prazna tikva. Za svaki svoj korak i pozu osmisli nastup koji meni deluje veštački i šuplje. Nema spontanosti, nema empatije, poštovanja, ljubavi, topline...,kao zmija sikće i prosipa otrov. Zato Anđelu večina ljudi ne voli i nema prijatelje na duže staze ( ovo sam čula od prošlogodišnjih zadrugara a i od nekih sugrađana ove devojke ).

Melanija

04.07.2023 11:34

Gde vidite tu reklamu za bilo šta. Čak je i svoj zlatni Roleks koji odavno ima skinula sa ruke. Bez šminke, duga haljina, raspletene kose... Jedino je maramu trebala da stavi na glavu a možda je i stavila kada je ušla u hram Svetog Vasilija Ostroškog. Uostalom, Ostrog je jedva stotinak km udaljen od njene kuće.

Keti Švajcarska

07.07.2023 00:55

@Melanija - Mislite, svoj fejk zlatni roleks? To roleks nije videlo...