ANĐELINI RODITELJI NEĆE NI DA ČUJU ZA ZETA ROBIJAŠA: Crnogorka najavila dramu u Đenovićima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.06.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se prava bura na Crnogorskom primorju!

ANĐELINI RODITELJI NEĆE NI DA ČUJU ZA ZETA ROBIJAŠA: Crnogorka najavila dramu u Đenovićima! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, ponovo je spakovala kofere i napustila Srbiju i otišla u rodne Đenoviće kod svojih roditelja, u Crnoj Gori.

Naime, poznato je da je Anđela tokom borakva na imanju u Šimanvocima stalno kukala kako jedva čeka da vidi svoje roditelje i bude sa njima, a tek sada je otišla na pokajanje na duže vreme. Međutim, kako se pisalo u domaćim medijima, njeni najbliži okrenuli su joj leđa zbog veze sa bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem.

Republika

Foto: ATAImages, Printscreen

Roditelji Anđele Đuričić

- Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta - objavila je bivša zadrugarka na svom Instagram profilu.

 

Nju je na aerodrom ispratio Zvezdan, a on ni ovaj put nije krenuo sa njom kako bi upoznao roditelje, što navodi na činjenicu da Đuričićevi ne žele Slavnića za zeta i da ne žele da ga vide.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić na aerodromu

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i njegova ljubavnica Anđela Đuričić, diskvalifikovani su iz rijalitija "Zadruga" zbog nasilja. Ona je nedavno već bila u Crnoj Gori, ali se tamo zadržala samo jedan dan, a kako je Republika pisala, u pitanju je samo predstava za medije, te da se Đuričićeva nije ni videla sa sa roditeljima, već samo sa bratom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading