ANĐELI RODITELJI DEFINITIVNO OKRENULI LEĐA: Saznajemo istinu o njenom susretu sa porodicom, sve je bilo predstava za javnost!

Autor:

Zadruga

17.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne žele da čuju za nju zbog veze sa Zvezdanom, Anđela pokušala da zamaže oči svima!

ANĐELI RODITELJI DEFINITIVNO OKRENULI LEĐA: Saznajemo istinu o njenom susretu sa porodicom, sve je bilo predstava za javnost!

Foto: Nikola Mutic/ATA Images/printscreen

Anđela Đuričić napustila je Zadrugu 6 samo par dana pre velikog superfinala, nakon što je diskvalifikovana zbog brutalnog nasrtaja na Maju Marinković, koja ju je momentalno tužila.

Zajedno sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela je odmah otišla u stan njegovog oca, Moke, koji od samog početka podržava njihovu vezu, a Đuričićeva je tada za domaće medije otkrila da su roditelji izuzetno ljuti na nju, ali da planira odlazak u Crnu Goru, kako bi sa njima porazgovarala.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

 

Iako je dugo odlagala put, Anđela je napokon otišla u Crnu Goru, gde ju je sačekao brat, a niko nije znao šta se dešavalo posle, s obzirom da je mlada Crnogorka odmah nakon jednog dana bila u Beogradu, sa Zvezdanom.

Na društvenim mrežama se već uveliko spekuliše da Đuričićeva nije obavila taj dugo najavljivani razgovor sa roditeljima, te da su oni i dalje ljuti na nju, zbog čega je ona sutradan spakovala kofere i vratila se za Srbiju.

Kako Republika saznaje, istina je potpuno drugačija od onog što je Anđela plasirala i predstavila javnosti:

Republika

Foto: ATAImages, Printscreen

 

- Ne možemo da verujemo šta slušamo od nje, roditelji nisu želeli da je vide, brat ju je sačekao, samo da bi joj preneo poruku od njih, došla je u Crnu Goru samo na dan, da bi se slikala za Instagram i da bi se o tome pisalo. Samo pogledajte njene slike, valjda bi se slikala sa roditeljima, posle toliko meseci, koliko je samo kukala u Zadruzi da joj nedostaju. Sve je laž, ni dan-danas nisu izgladili odnose, oni ne žele da čuju za Zvezdana, a nju ne zanima niko, osim Slavnića - govori izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cg

17.06.2023 20:04

Ja vam pricam da ona sve laze

Ana

17.06.2023 20:59

Ja sam nešto slično napisala za Carevu porodicu. Gde su slike sretne porodice koja je dočekala sina i njegovu devojku ? Gde je proslava veridbe? Kod Dalmatinaca je to svečanost, proslavi se . Šta pokazuju slike iz kreveta ( u krevetu smo ih gledali 6 mesrci po 12 sati dnevno ), pogled sa tterase na more, mrso u tiganju? Nešto tu nije u redu kao i kod Anđele.