PUKLA ISTINA O VEZI ANĐELE I ZVEZDANA: Zorica Marković progovorila o PAKLENOM PLANU sa Anom Ćurčić, sve je sada jasno!

Autor:

Zadruga

17.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otkrila sve o paklenom planu sa Anom Ćurčić!

Zorica Marković prošle noći bila je gošća sa Anom Ćurčić u emisiji ,,Zadruga-Narod pita", a tim povodom pred našim kamerama, pred samo suočavanja sa Ivanom Marinkovićem, otkrila je sve o paklenom planu koji je napravila sa drugoplasiranom zadrugarkom. 

Kako tvrdi, do paklenog plana nije došlo, te da su to samo insinuacije zlobnih komentara, a a potom se dotakla i veze Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. Međutim, to nije sve, Zorica je prokomentarisala i susret sa Acom Bulićem koji se desio nakon finala. 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ana Ćurčić i Zorica Marković

 

- Svi mi kažu pakleni plan, kakav pakleni plan, našli smo se Ana, Aca i ja u jednoj kafanici, da se ispričamo, jer se nismo videli od finala, eto, sad smo iskoristili priliku i ispričali sve. Ja Acu znam godinama, nismo se viđali zbog obaveza, ali sada ćemo se češće viđati - priča Zorica za Republiku i nastavlja o Zvezdanu i Anđeli:

- Ne bih njih ni komentarisala, Zvezdan je bio dobar prema meni kao zadrugar, a ovu drugu stranu neću da komentarišem. Mislim da tu vole samo sami sebe, ništa više - ističe Zorica za Republiku. 

Foto: Republika

Ana Ćurčić

 

Ali to nije sve, Zorica nam je ispričala još mnoge tajne o ,,Zadruzi 6", a sve šta je otkrila pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading