ZVEZDAN IMAO PROBLEME SA MALOLETNICAMA? Anđela saznala šta je Slavnić radio po KLUBOVIMA noću, a u svemu mu pomagao Lukas!

Autor:

Zadruga

16.06.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić saznala sve šta je Zvezdan Slavnić radio po noćnim klubovima.

ZVEZDAN IMAO PROBLEME SA MALOLETNICAMA? Anđela saznala šta je Slavnić radio po KLUBOVIMA noću, a u svemu mu pomagao Lukas!

Foto: Republika, RTV Pink prinscreen

Ljubavnica Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić i njen dečko popričali su sa pevačem Acom Lukasom u jednoj emisiji. Anđela se ponovo ponizila pred gledaocima, te je iskoristila priliku da isprovocira Zvezdana i upita ga, na vrlo uličarski način, detalj iz njenog života. 

Foto: instagram.com

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Ono što je Anđelu zanimalo jeste uz koju pesmu je Zvezdan uspeo da osvoji najviše devojaka, a da je izvođač Aca Lukas. On je odmah odgovorio da je u pitanju ,,Lična karta", te se našalio da su mu uglavnom devojke morale na uvid davati dokument, kako bi proverio da li su punoletne. 

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

- Zvezdane, reci ti meni, pošto ti je Aca , koja je pesma uz koju si najviše riba smuvao? - upitala je Anđela u jednoj emisiji, na šta je on odgovorio:

- Možda lična karta, jer sam im stalno tražio, da vidim da li su regularne - izjavio je Zvezdan, aludirajući da su ga spopadale maloletnice, zbog kojih je mogao da završi u iza rešetaka. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

16.06.2023 19:38

Da li je on uopšte ikada radio nešto što je normalno i moralno? Ocigledno je da nije,znaci u pitanju je klasicna BITANGA!

Jare

17.06.2023 19:28

Acika šalji ovu pod hitno kod neuropsihijara Žena ne zna gde je pošla ni gde je došla. Ima dvoje dece, konačno je vreme da progleda, dozove se pameti i ne bruka decu više. Blamira se i dalje neotrebno.Konačno su im se putevi razišli, svako bira ono što želi i svim pričama kraj. To je bolesno. Izgleda da jdino ti je možeš dovesti u red.....Zbog njenog manipulisanja, foliranja i laž je narod ignoriše, a i prvo mesto je izgubila zbog toga.Treba da pogleda snimke iz rijalitija i da vidi njeno ponašanje , namerno provociranje itd. Odlično je prošla...Treba da stavi jednu veliku tačku na tu priču.Kakve tužbe i gluposti.