ANĐELA ZAVRŠILA SA MASNICOM ISPOD OKA: Šok objava uzdrmala javnost, od Zvezdana ni traga, ni glasa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.06.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka u podlivima, faca joj se izobličila!

ANĐELA ZAVRŠILA SA MASNICOM ISPOD OKA: Šok objava uzdrmala javnost, od Zvezdana ni traga, ni glasa! (FOTO)

Foto: ATAImages

Diskvalifikovana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga" iz Crne Gore, Anđela Đuričić, zabezeknula je javnost svojim ponašanjem pred kamerama, s obizom da je ove godine pokazala potpunu drugačiju verziju sebe. 

Međutim, iako je gotovo celukupnu javnost razočarala zbog veze sa 22 godine starijim bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, nastavlja i dalje da šokira kad god se pojavi u javnosti.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Naime, tokom uključenja u "lajvu" na TikToku, pratioci su primetili da ima Đuričićeva navodno ima modricu ispod oka, kao i da joj se celo lico potpuno izdeformisalo.

"Ima modricu ispod oka, ne izgleda dobro", glasio je komentar na pomenutoj društvenoj mreži. Još nije poznato šta se Anđeli zapravo dogodilo i da li je stvarno u pitanju masnica, a ona se ovim povodom nije oglašavala.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Anđela Đuričić na TikToku pokazala modricu ispod oka

Podsetimo, Anđela Đuričić je šokirala kada je otkrila zbog čega je Zvezdanu Slavniću prešla preko flerta s njenom drugaricom Aleksandrom Nikolić, prevare sa Majom Marinković. Varao je i bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Velja

18.06.2023 11:42

Svaki posao nosi svoj rizik tako i ta elitna prostitucija kako je zovu nasilnike treba kaznjavati a ovakvim damama zabraniti da izlaze na medije dozivotno netreba da ih gledaju devojcice u razvoju