CAR ISPUNIO NEBO ZVEZDAMA ZA Aleks: Bajkovit prizor u Crikvenici, Nikolićeva van sebe! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.06.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveta ljubav na Hrvatskom primorju!

CAR ISPUNIO NEBO ZVEZDAMA ZA Aleks: Bajkovit prizor u Crikvenici, Nikolićeva van sebe! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, osim nagrade od 50.000 evra, kući je otišla i, kako je istakla pred kamerama, čovekom svog života. Ona već nekoliko dana boravi u Crikvenci, rodnom gradu svog verenika Filipa Cara, te zajedno uživaju na slobodi.

Da joj je na Hrvatskom primorju lepo i da je prihvaćena kao snajka, govori i činjenica da Nikolićeva redovno "kači" objave iz Carevog grada, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelila i njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Aleksandra je zatim objavila i snimak vatrometa sa obale more, na kojoj se nalazi klub u koji je izašla sa svojim verenikom. Da li ju je Car iznenadio ili je u pitanju samo slučajnost, nije poznato, ali prvoplasirana učesnica "Zadruge" ostala je bez teksta.

Inače, Nikolićeva je i sama priznala da prezadovoljna kako je prihvaćena u Crikvenici.

- Došla sam u Crikvenicu sa Filipom i zaista je prelepo. Danas ćemo ići da obiđem malo grad i jedva čekam. Mama i sestra su predivne i drago mi je da smo došli ovde da se sklonimo malo od svega. Odmaramo i super nam je - otkrila je ona kratko za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filiip Car Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading