ZVEZDAN I DALJE PATI ZA ANĐELOM: Bivšeg robijaša odao OVAJ detalj, ne može da se pomiri sa raskidom! (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zadruga

06.07.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Anđela Đuričić provocira golišavim fotografijama, Zvezdan Slavnić samuje u četiri zida!

ZVEZDAN I DALJE PATI ZA ANĐELOM: Bivšeg robijaša odao OVAJ detalj, ne može da se pomiri sa raskidom! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Crnogorka Anđela Đuričić već neko vreme uživa u porodičnom okruženju na obali mora svoje domovine, a nedavno se na pomen raskida sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem potpuno slomila.

Crnogorka redovno objavljuje fotografije sa primorja i neretko daje izjave kako se odmara i oporavlja od svega što ju je zadesilo u poslednje vreme, ali se za Beograd još uvek ne vraća.

Republika

Foto: ATAImages, Printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Za to vreme Zvezdan boravi upravo u Beogradu, redovno koristi društvene mreže, čak i TikTok koji je otvorio još dok je bio u vezi sa Đuričićevom. Ako je sudeći po onome što objavljuje, ne viđa se sa bivšim zadrugarima, ali ni ne izlazi često iz kuće.

Međutim, ono što su pojedini primetili, na Slavnićevom Instagram profilu i dalje se nalaze fotografije sa Anđelom još iz perioda kad su izašli iz rijalitija. Fotografije koje su nastale neposredno pred raskid takođe stoje na Zvezdanovom "zidu" , što podgrejava šuškanja da ovaj ljubavni par možda nije ni raskinuo ili bivši robijaš još uvek nije spreman da se zauvek oprosti od svoje bivše devojke.

Kod Anđele je situacija znatno drugačija, jer je potpuno izbrisala svaku uspomenu sa momkom u kojeg se klela dok je boravila na imanju u Šimanovcima, a da li je sve ovo njihov marketinški trik ili samo Zvezdan iskreno pati za njom, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading