USNE NARASLE KAO KROFNICE: Evo kako Anđela izgleda nakon korekcije, vide se UBODI od igle! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.07.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drastična promena Anđele Đuričić!

USNE NARASLE KAO KROFNICE: Evo kako Anđela izgleda nakon korekcije, vide se UBODI od igle! (FOTO)

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đuričić

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, nedavno se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom otkrila da će uraditi korekciju usana, a obećanje je i ispunila.

Naime, mlada Crnogorka je u svojim objava otkrila da je korigovala usne, a potom pokazala i kako one sada izgledaju. Kako se odmah može primetiti na njenom najnovijem "storiju", Anđeline usne su sada mnogo punije od onih sa početka njene rijaliti karijere, dok otok nije u potpunosti spao.

Podsetimo, Anđela Đuričić nedavno je nakon raskida od Zvezdana Slavnića iznenadila mnogobrojne korisnike društvenih mreža kada je objavila sliku iz studija i otkrila da snima prvu pesmu. Ona je, inače, često tokom žurki u Beloj kući, kad malo popije, u zanosu strasti pevala bivšem robijašu, a jedan takav snimak okačili su fanovi "Zadruge" da pripreme publiku za Anđelin predstojeći "hit", što možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading