OVO JE KUĆA ANĐELINOG LJUBAVNIKA IZ BARA: Oronuli zidovi samo što se ne SRUŠE, sve je zapušteno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte fotografije trošne kuće zgodnog Baranina, inače bivšeg dečka Anđele Đuričić!

OVO JE KUĆA ANĐELINOG LJUBAVNIKA IZ BARA: Oronuli zidovi samo što se ne SRUŠE, sve je zapušteno! (FOTO)

Foto: printscreen/Avaz TV, instagram.com/andjelaadjuricicc

Mensur Ajdarpašić, nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", koji je ujedno bio i jedan od glavnih favorita naroda za pobedu, dolazi iz Bara, Crne Gore, a tokom svog učešća neretko je spominjao svoju porodicu, majku, brata i prijatelje.

Međutim, kako se saznalo, Mensur nije oduvek uživao u lepim stvarima kao sada. Naime, u poseti njegovom rodnom mestu, komšije su otkrile koja je njegova kuća, a u kojoj u tom trenutku nikoga nije bilo u njoj. Na slikama se može videti da je kuća izgrađena na ruševinama stare kamene kuće, te da je fasada u drastično lošem stanju, a dvorište je neuređeno.

- Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata - rekao je rođak tada, dok je Mensur bio aktuelni učesnik "Zadruge".

Iako je izašao iz rijaliti priče, Mensur je donedavno ponovo pominjan u okviru ovog formata zbog svog poznanstva sa Anđelom Đuričić. Spekulisalo se da su leto nakon pete sezone proveli zajedno na primorju, da bi ona to oštro demantovala tvrdeći da su bili samo prijatelji. 

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur, andjelaadjuricicc

Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić

Međutim, Ajdarpašić je u svom "lajv" uključenju ispričao malo drugačiju priču, te indirektno priznao da je bio sa ozloglašenom Crnogorkom.

- Ja ne lažem. Nisam pričao, ali nemojte da ja pričam i da izbacujem slike i snimke. Mnogih! Da vam usta začepim svima! Ja ne pričam, nemojte da ja progovorim. Sve te vaše "nevine"... Objasniću vam ja ko su vam nevine. Nego mene to ne zanima, ja se time ne bavim. Nije vam Mensur kriv što vam je mala (Anđela) obraz uzela. Nije je Mensur terao... Šta sam ja, narodni heroj za usamljene i nesnađene devojke - istakao je Mensur na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Boško64

16.07.2023 13:24

Seljačine kamenjarske koje ovde drže do sebe, a ono bruka od lenjosti

Marko

16.07.2023 16:42

Pravi Vasa Ladacki ostavio siromasnu djevojku,a naso bogatu,sad nema da brine.

isidor

18.07.2023 03:12

Mensur je jedn mlad i kulturan mladić.m Život ga nije azio. Pa nije Mensur stacionar za propale devojke poput Mine, Veselinovićke i dr.Šta je vama problem što je par puta bio na piću i plaži sa Adjeom.Sam je ijavio da isu bili intimni. Mislim da Mensur treba da udje poovo u Zadrugu, to je mladić pored kojeg nikada nije dosadno.Ima štada pokaže i iznese. Umesto njega vi uvodite raspalu Majakitu, koja se zgadila celoj Srbiji.... niko ne želi više da je gleda. Ona je totalno an svakih oralnih graica. Za psihijatriju.Ne zna s ko je gori, tatko ili ona.