ZVEZDAN IZIGRAO ANĐELU, ONA GA RASKRINKALA: Konačno otkriven razlog raskida, isplivao ključni dokaz! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.07.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić urnisala Zvezdana Slavnića!

ZVEZDAN IZIGRAO ANĐELU, ONA GA RASKRINKALA: Konačno otkriven razlog raskida, isplivao ključni dokaz! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Bivša učesnica "Zadruge", Anđela Đuričić, iako je diskvalifikovana iz šeste sezone, ne prestaje da bude glavna tema javnosti i nakon što je rijaliti završen. Otkako je raskinula sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnić, mladoj Crnogorki se prati svaki korak.

Kako je već izvesno vreme pod budnim okom javnosti, i ne čudi što se svaki njen potez ili objava na društvenim mrežama čita "između redova", pa je tako bilo i ovog puta, kada je Đuričičeva izazvala pravu pometnju misterioznom porukom, kojom se, kako se komentariše, direktno obratila bivšem dečku.

Republika

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Naime, Anđela je sa pratiocima podelila jedan dubokoumni citat koji je mogao da se protumači na nekoliko načina, međutim, većina je ovo povezala sa njenim trenutnim ljubavnim životom, koji je, po svemu sudeći, pun turbulencija.

Ne, nije tvoja sramota što si nekom verovala. Sramota je onoga ko je tvoje poverenje iskoristio. Nikada dobrota, ljubaznost i poverenje ne mogu da budu sramota. Samo snaga. Ne stidi se tuđih sramota - glasio je citat koji je Đuričićeva podelila na svom Instagram profilu, koji je izazvao brojne reakcije.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đuričić instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cg

10.07.2023 22:08

Silovana je od tate moke,i od sina to je razlog