PSIHO ANĐELA PROGONILA FRANA: Isplivala nova goruća prepiska koja dokazuje sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između Anđele Đuričić i Frana Pujasa se nastavlja!

PSIHO ANĐELA PROGONILA FRANA: Isplivala nova goruća prepiska koja dokazuje sve! (FOTO)

Foto: E-stock, Instagram

Nakon što se u medijima rasplamsao rat između Anđele Đuričić i Frana Pujasa, kada je diskvalifikovana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga" najpre navela da je njen cimer homoseksualac, da bi on obelodanio njihove prepiske i otkrio da je bio intiman sa ozloglašenom Crnogorkom.

Međutim, Đuričićeva je objavila "stori", a koji je ubrzo iz nepoznatih razloga obrisala, i izazvala Frana objavi još njihovih zajedničkih poruka jer među njima, kako navodi, nije bilo ničega osim prijateljstva.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đurićić instagram

Izazivam da nastaviš sa postavljanjem mojih poruka, pošto su evidentno drugarske... Samo napred! Nešto ozbiljnije očekujem, ali kako kad nema materijala - napisala je Anđela na društvenoj mreži Instagram, a ubrzo se oglasio i Pujas sa novom prepiskom u kojoj se jasno vidi da je Đuričićeva neretko pisala i jurila ga da se vide:

- Nakon što je od*ebana, znamo svi progoniteljku koja se javljala mojim prijateljima i htela da je smuvaju sa mnom - naveo je Fran u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, te najavio da će uskoro otkrili još detalja o njihovom odnosu.

Republika

Foto: instagram.com/nfra666

Fran Pujas instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Au

25.07.2023 22:01

Au, devojka je stvarno bil mnogo angažovana a nigde joj nije uspelo. Mateja, Karić, Mensur, Fran, Car i svi je odbili. Zašto ih Anđela nije privlačila ? Zvezdan se migoljio unpočetku ali je onda pomogla Matora i naca Liza. Da mi je čuti šta sve o ovome zna i misli Đedović, on kao, voditelj nije smeo da priča, vratite ga kao zadrugara.