PUČE ISTINA! Fran Pujas konačno priznao da je bio sa Anđelom Đuričić, izbacio PRIVATNE PREPISKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran priznao da je bio sa Anđelom, on je famozni "Džoker"

PUČE ISTINA! Fran Pujas konačno priznao da je bio sa Anđelom Đuričić, izbacio PRIVATNE PREPISKE! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Tokom trajanja "Zadruge 6" spekulisalo se o odnosu Anđele Đuričić i Frana Pujasa, koji su tokom letnje pauze između pete i šeste sezone ovog rijalitija bili bliski. Sumnjalo se i da je on famozni "Džoker", osoba sa kojom je Anđela bila, a čije je ime pevačica Zorica Marković krila. Pujas je danas konačno potvrdio da je bio sa Anđelom. On se oglasilo nakon prozivki i odlučio da prizna sve.

- Od jutros čitam da sam postao gej, pa ako tako kažete, zar vas nije sramota da su nečije izabranice bile sa gej osobom? - zapitao se Fran, pa priložio prepisku sa Anđelom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

I prepisci Anđela piše Franu da ga ljubi i da brzo dolazi, a jedno drugom su poslali mnogo emotikona koji označavanju ljubav. Pujas je nakon ovoga zapretio.

- Ovde ću da stanem zasad jer sam dobar nakon svih vaših pljuvačina, a vi pažljivo birajte sa kim se zabavljate - poručio je Fran.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading