IVANOVA VERENICA UNIŠTILA ANU: Ima zadravstveni problem, dovodila je Zvezdanu devojke u krevet!

Autor: P. R.

Zadruga

25.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između Ane Ćurčić i Jelene Ilić, verenice Ivana Marinkovića, ne jenjava!

IVANOVA VERENICA UNIŠTILA ANU: Ima zadravstveni problem, dovodila je Zvezdanu devojke u krevet!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom sinoćnog izdanja emisije "Narod pita", drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, uključila se uživo u program putem poziva i sukobila se sa Ivanom Marinkvićem, te mu tom prilikom najavila tužbu i za njegovu izabranicu, Jelenu Ilićiznela da ima "duboko grlo".

Ilićeva se ovim povodom oglasila i istakla da ne bi volela previše da nervira svoju ljutu suparnicu, jer, kako kaže, ima ozbiljan zdravstveni problem, te podsetila na pisanja Republike da je Ćurčićeva dovodila Zvezdanu Slavniću partnerke za intime odnose, u kojima je neretko i sama učestvovala.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Jelena Ilić

- Nemam šta da kažem. Znam da sam je ubila činjenicama koje smo gledali, i onda ona pokušava nekim forama kojim se koriste predratni švaleri da uzvrati, ali je nedovoljno inteligentna. Ja ne znam ni šta znače termini koje je upotrebila u “optužbi” meni upućenoj, a za nju znamo iz novina da je bivšem partneru dovodila prostitutku ili ti treću osobu radi sek*ualnih fantazija. Možete misliti kakav je to sodoma i gomora život dotične, zato ona i zna za te silne izraze i radnje, a ja i dalje tražim prevod i značenje - istakla je Jelena, te nastavila:

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Zaključak je da, ako ništa, bar se pošteno najela u rijalitiju, nije uspela da pobedi lažnom patetikom u koju su samo neinteligentni poverovali, i da od uličarke sebe predstavi dobrom majkom i domaćicom. Žena koja čitavog života pati za tim da bude pored žestokih momaka, što bi se reklo, ima debeo problem... O medikamentima koje pije smo takođe čuli od njenog bivšeg partnera unutra, i od drugih učesnika, priznala je i sama. Ja iskreno ne bih više da nerviram osobu koja ima zadravstveni problem, i onda nema odgovora ni na jedno pitanje i govori samo: "Tužba, tužba", a sve o njoj je ispričano pred milionima - zaključila je Marinkovićeva verenica za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Jelena Ilić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Jelena

25.07.2023 16:12

Jelena zaboravila da se razvlačila sa matorcima sve u Parovima dokazano, da ona pije opasnu terapiju,sve se videlo i da je psihički nenormalna isto javno rečeno da nije mogla bez psihijatra, ljudi iz produkcije Parova jje spasavali Laze jer im je potrebna bila luda, kopala je oči alkosu, čerećila se po wc,mešala alkohol sa tabletama,a i pred ulazak alkosa u Zadrugu,kada mu je makazama oči vadila, spasilo je što je psihički nenormalna, jer je reagovala i policija..ovakva osoba ne može nikog uništiti jer su one odavno uništene, ona se čereći sa kim stigne, alkos nesme da reaguje dobije odma batine, jad koji zavidi Ani...zato i crkavaju jer nemogu joj ništa....

Brankica

25.07.2023 18:39

Ana je sa svojim ponasanjem a pogotovo zadnjim lajvom ,dokazala da je zlo od zene.....

Nea

25.07.2023 22:33

@Brankica - Gdjo Brankice, pročitajte komentar gdje Jelene.