TRUDNA ANA ĆURČIĆ?! Zadrugarka se hitno oglasila zbog dolaska MALOG BULIĆA!

Autor: P. R.

Zadruga

16.07.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić dobija još jednog naslednika?!

TRUDNA ANA ĆURČIĆ?! Zadrugarka se hitno oglasila zbog dolaska MALOG BULIĆA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Ćurčić

U novom izdanju emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše učesnike šeste sezone "Zadruge", Super Cvetu, Nenada Lazića Necu i Lepog Miću, koji je tokom pretresa gorućih tema iz rijalitija u više navrata istakao da veruje u Aninu i Zoričinu priču da je bivša devojka Ace Bulića, kako su rekle, kralj, te je podelio i nekoliko kontradiktornosti sa kojima nije saglasan.

Mića kaže da sam nemoralna... Pa dobro, oni sve znaju bolje nego ja. Čujem da je rekao da nije bilo nasilja, Mića je tu da laže, to dobro znamo... Upalio se Mića kao šibica, ne može da se ugasi - rekla je Ana Ćurčić, te se nadovezala na priču o tome da je zvala Necu Lazića tokom kratke pauze za reklame.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća Narod pita

- Zvali smo Necu na pauzi Aca i ja, rekli smo mu da je genije, može on i sam. Slobodno neka pljuju, sreća boli! Neca je jedan od retkih dečaka, jer je među najmlađima bio, a borio se kao najstariji. Sve pohvale za njega. On je dečko koji je pametan i zastupa svoje stavove vrlo hrabro i svaka mu čast. Blago majci koja ga ima - dodala je drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", a potom se osvrnula na glasine da je trudna.

Trudna nisam, da znate - demantovala je Ana, kratko i jasno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bravo

16.07.2023 12:03

Bravo Ana za ovo "upalio se kao šibica..". Njega pali ono šta bi on želeo a ne može postići celi život a to su popularnost , poštovanje i doslednost. U ničemu nije uspeo. Pevač ( videli smo njegove pevačke "bravure" na bezbroj "Zadrugovizija" ) , kao pevač vodili su ga popularni na turneje da popuni pauze, poštovanje nema jer du kroz gofine njegovog života u rijalitiju ljudi videli da je kvaran, pimitivan i prostak, a što se tiče doslednosti i tu je propao Od najvećeg moraliste, čuvara braka i poštenja( strsšni napadi i vređanja Lune,Slobe,Edisa Fetića,Dragane, ,Janjuša i Maje., Ša i Tare...,Mića sad brani emociju ljubavnica i ljubavnika, devojke za koje se priča da se bave ili su se bavile najstarijm zanatom na svetu... Mića napada dečka koji oma 22 godine i koji je branio tugu žene koja je prevarena, izgubljena i nedorasla zlu i spletkama iće i "prijatelja" u borbi za "čast i poštenje emocije" (Anđela i Zvezdan ). Nema Mića ni porodicu, za Vaskrs i Božić, za Slavu i rođendan su porodice zajedno barem 2 puta u godini. Kod Miće godinama unatrag ništa. Zato je Mića pun zlobe i ljubomore, zato se pali i "izgoret" će usamljen i tužan. Zorku na izlasku grli i ljubi sin, Anu ljube i grle majka i sin,, Maju grli i ljubi otac, verujem da je i Kruna budna čekal oca... Godinama, Mićo nema nikoga od svoje porodice (rođak nije vlastita porodica ), Mića je sam kao žalosna vrba. Zato napada sve koji nisu uz njega ili imaju vlastito mišljdnje. Sve pohvale za iskrenog dečka Nrcu i njegovu bogbu protiv zlih i ogorčenih ljudi. Cveta? Višak u emisiji kao šta je bila i u Zadruzi, nezanimljiva.

Ina

16.07.2023 13:43

Ana, daće Bog i bebće i da nađete Aleksandru, vi se samo volite i poštuje, budite srećni a sve ostalo će doći a šta će jad štakor, njega vlastita porodica očima ne može, zato samo laprda o drugima, laže da bi mu bilo lakše, kada bi krenuo o sebi i svom jadu, nije dobro došao nigde, užas...Ane blistaj i cvetaj to će im biti najveća bol