BULIĆEVA ZAKONITA ŽENA IZGLEDA KAO AVION: Zgodna Biba veći šmeker od biznismena, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna Biba veći šmeker od biznismena, evo kako danas izgleda!

BULIĆEVA ZAKONITA ŽENA IZGLEDA KAO AVION: Zgodna Biba veći šmeker od biznismena, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dragan Aca Bulić, poznati beogradski biznismen, obnovio je svoju ljubavnu vezu sa drugoplasiranom učesnicom šeste sezone "Zadruge", Anom Ćurčić, sa kojom je bio pre 26 godina u braku.

Kako je naveo, on je raskinuo vezu sa svojom devojkom i pre početka rijalitija, međutim, u emisiji "Narod pita" na televiziji Pink otkriveno je da je Bulić još zakonski u braku u Londonu sa Bibom Bulić, inače fudbalskim agentom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić Narod pita

Iako je imala dužu, plavu kosu, Biba je sada drastično promenila svoj imidž, te je na najnovijim fotografijama koje su se pojavile u javnosti potpuno neprepoznatljiva. Naime, Bulićeva još uvek zakonita supruga je skratila kosu, prefarbala se u belo i "nabacila" naočare za vid, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, izgleda kao avion.

Podsećanja radi, Aca i Biba u braku su preko 15 godina, tokom kojeg su postali roditelji dvoje dece, ali su po okončavanju odnosa i zajedničkog života ostali u korektnim odnosima.

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo sada pričali o veridbi, svadbi i tako dalje... Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i, iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti - rekao je Aca nedavno u pomenutoj emisiji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading