PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO SOKOLOVOJ I MATIJAŠEVIĆU NA MEDALJAMA SP U PARAATLETICI! Ponosni smo na vaš uspeh i zaslužena odličja!

Autor:

Vesti

13.07.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić čestitao našim paraatletičarima na velikom uspehu!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO SOKOLOVOJ I MATIJAŠEVIĆU NA MEDALJAMA SP U PARAATLETICI! Ponosni smo na vaš uspeh i zaslužena odličja!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim takmičarima Saški Sokolov na osvajanju srebrne medalje u bacanju koplja i Nemanji Matijaševiću na bronzanoj medalji u disciplini skok u dalj, na Svetskom prvenstvu u paraatletici, koje se održava u Parizu.

- Sve čestitke Saški Sokolov na osvojenom srebru u bacanju koplja i Nemanji Matijaševiću na bronzi u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u paraatletici u Parizu! Ponosni smo na vaš uspeh i zaslužena odličja! Idemo dalje! Živela Srbija! - poručio je Vučić na Tviteru.

Sokolov je osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja (F47), a Matijašević bronzanu medalju u disciplini skok u dalj (T47), na Svetskom prvenstvu u paraatletici u Parizu, piše Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (43)

Loading
Zora

13.07.2023 18:36

Čestitke Matijaševiću i Sokolovoj! Srbija je ponosna.

Gagi

13.07.2023 18:38

Bravo. Jednako kao i svi drugi zaslužuju sve pohvale za ostvarene rezultate i da se njihovo ime daleko čuje.

Baki

13.07.2023 18:39

Bravo za naše sportiste.

Ivanka

13.07.2023 18:39

Pridružujemo se čestitkama i ponosni smo na naše paraatletičare koji su ostvarili veliki uspeh. Želimo im još puno pobeda!