"TAKO POLUPANA SE LAKO PREŠALTALA SA ZVEZDANA NA BULIĆA" Žestoke provokacije bivše zadrugarke, Ana LAŽIRA EMOCIJE?!

Autor: P. R.

Zadruga

07.07.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama nakon rijalitija ne prestaje!

"TAKO POLUPANA SE LAKO PREŠALTALA SA ZVEZDANA NA BULIĆA" Žestoke provokacije bivše zadrugarke, Ana LAŽIRA EMOCIJE?!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, YouTube/Printscreen

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković i Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, jedna od tema koje su pokrenute bila su Ana Ćurčić i Aca Bulić, koji su nedavno odlučili da ponovo zaplove u romansu.

Dok je Ivan otvoreno govorio da je Ana folirant i pričao o tužbama, Tamaris je od gledalaca pitana za njeno mišljenje o tome, a bivša zadrugarka je iznela svoj stav.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

DJ Tamaris Zadruga 6 Narod pita

- Uh, što se Ane tiče, ja sam se trudila da zastupam to "protiv prevare", uvek sam na strani žena. Ja sam neko ko je dete razvedenih roditelja, otac je taj neko ko nije bio tu, videla sam ga pre devet godina na svom 18.rođendanu. I kada sam se stavila u ulogu deteta, nisam mogla da budem na strani ljubavnice... Ja Anu poštujem, ali ukoliko je ta ljubav bila kosmička, o Zvezdanu i Ani, nakon svega je vrlo brzo ušla u neki emotivan odnos sa Acom, diskutabilna je emocija prema Zvezdanu. Ne sviđa mi se to i osoba koja je emotivno polupana da može tek tako da se prešalta na neku drugu osobu - rekla je Tamaris u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Aca Bulič, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
EJMI

07.07.2023 20:22

A sta je trebala Ana da ode u manastir i tuguje za zveknutim dok on juri sojke na TV-u i vani. Sto posto je u pravu i treba da se presalta sto da ne. Kad je usle rekla je javno da ima ko stji iza nje i sta debilima nije jasno? Svi su imali pravo da se bore za sebe kako hoce jer ne zaboravite TO JE SOU ZABAVNOG KARAKTERA KOJI DEBILI ZADRUGARI NE RAZUMEJU A HTELI BI DA SE IGRAJU. Od njih se drugo ne moze ni ocekivati jer su dvno posrnuli i nisu sposobni za ovaj projekat.

Ena

07.07.2023 21:06

Pa Aco nije neko nov u njenom životu, da jeste ovo bi imalo logike, Aco je njeno prvo sve, prva ljubav,prvo postajanje žene, pa majke, on je njena najveća ljubav i šta je tu sada čudno što su zajedno, jer vezani i njihova ljubav se nikada nije završila bez obzira na tok života, sudbina ih je ponovno spojila i hvala Bogu što je Aco u Aninom životu, jer je pravi muškarac, on će joj zalečiti rane i učiniti je voljenom ženom, što dugo nije bila, zašto je teško podržati nečiju sreću,a posebno filmske priče koje vraćaju veru u ljubav