BULIĆEVA OSTAVLJENA ŽENA ULAZI U ELITU: Isplivala šok fotka koja najavljuje HAOS u Zadruzi 7!

Autor: P. R.

Zadruga

04.07.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u najavi na imanju u Šimanovcima!

BULIĆEVA OSTAVLJENA ŽENA ULAZI U ELITU: Isplivala šok fotka koja najavljuje HAOS u Zadruzi 7!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Iako su svi mislili da će "Zadruga" sa šestom sezonom dobiti svoj epilog, čelnici Pink televizije najavili su novo izdanje popularnog rijalitija, ali ovog puta sa određenim novinama i uslovima. 

Naime, u septembru će startovati "Zadruga 7 Elita", koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Tokom sinoćnog izdanja emisije "Narod pita" došlo je do priznanja drugoplasirane učesnice šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ane Ćurčić, da je obnovila ljubavni odnos sa biznismenom Acom Bulićem, a na mrežama su odmah krenule spekulacije da će novo-stari par upravo biti deo nove sezone rijalitija.

- To mora on da kaže, ja stvarno ne znam ništa i nemam veze sa tim. Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ga ima godinama. Nemam ja veze sa njom, možda ona nije ni postojala - istakla je Ćurčićeva u emisiji na pitanje da li je Aca ostavio devojku zbog nje.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Međutim, na Fejsbuk profilu pod nazivom "Zadruga 6" se pojavila i objava da će Acina bivša devojka, odnosno verenica, biti nova učesnica "elitne" sedme sezone.

- Acina bivša devojka ulazi u "Zadrugu 7 Elita" - glasila je objava koja je mogla biti nasumična i samo pretpostavka, ali je zapalila internet.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Aca Bulić žena Zadruga 7 Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nekotamo

24.07.2023 01:56

Ana Ćurka je neizlečivi folirant i lažov