BULIĆ OSTAVIO ŽENU ZBOG ANE?! Zadrugarku stigla Anđelina kletva, iz petnih žila se pravda da nije LJUBAVNICA!

Autor: P. R.

Zadruga

04.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić dao šut-kartu partnerki zbog Ane Ćurčić!

BULIĆ OSTAVIO ŽENU ZBOG ANE?! Zadrugarku stigla Anđelina kletva, iz petnih žila se pravda da nije LJUBAVNICA!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Tokom sinoćnog izdanja emisije "Narod pita" došlo je do priznanja drugoplasirane učesnice šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ane Ćurčić, da je obnovila ljubavni odnos sa biznismenom Acom Bulićem, sa kojim je svojevremeno dobila i ćerku.

Naime, iako je Bulić bio u braku, rešio je da ostavi suprugu zbog stare ljubavi, koju je prethodnih meseci podržavao dok je bila u rijalitiju. I dok je u proteklom periodu priznao da ima osećanja prema Čurčićevoj, Ana tvrdi da nije ona krivac za njegov razvod.

- Aca je imao devojku, partnerku - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita Zadruga 6

- To mora on da kaže, ja stvarno ne znam ništa i nemam veze sa tim, to mogu da kažem. To šta je on radio, zaista ne znam, ne mogu ništa da kažem na tu temu - istakla je bivša zadrugarka, te nastavila:

- Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ga ima godinama. To nema veze sa mnom - kazala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita Zadruga 6

Inače, ona je odgovarala i na pitanja gledalaca, i tom prilikom istakla da ona nije ljubavnica.

- Što znači da ovde ne možete o privatnom životu da me pitate, to je moj privatan život koji vas se ne tiče. Dovoljno je što sam objavila vezu. Vaše je mišljenje da sam bila paćenica, a sad sam ljubavnica. Ljubavnica nisam, a paćenica tek - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Trsha

04.07.2023 14:25

Zasto neko ne kaze ovoj "postenoj" Ani, da preljubnice i otimacice tudjih muzeva uopste nisu IN!!! ccc Ana, to se ne radi!!!

Sa

04.07.2023 15:45

Da li će neko od autora ovih tekstova napisati pre koliko godina se Aca razveo od žene sa kojom ima već odraslu decu? Ana sad treba čuvati Acu da ne dođe u blizinu Matore koja jr sklona praviti smicalice i igrice da usreći prijatelje. Mogla bi opet smisliti neku macu Lizu za prijateljicu Anđu. Donji dom propao skroz. Ana ih prešla, nije zaljubljena u Zvezdana, nije dogovor, ne čeka da je zovne da nastave ljubav. Mogu zamisliti dupljaka Mikicu koji je obletaao oko Milice, emociju Miću, propaliteta Marinkovića, Janjiša koji kao udavača bi da povrati nevinost i negira sex ljubavne pustolovine ili, sirovinu Miljana koji je ostavio prvu ženu i decu, trčso za Anom Korać da odveže sve one mašne na automibilima i bio ljubomoran na Janjuša. Sad će da udare na Anine grehe. A nju baš briga, za mesec dana odoše svi u anonimu svojih života a stiže nova garda u novu sezonu rijalitija pa i na portale i emisije. Kažu ljudi, najžešće na Anu udaraju muškarci koji su se razveli( Marinković, Miljan, Janjuš. Mića kao i da je razveden) i muškarci koji imaju problem sa alkoholom, kockanjem i sl.

Ava

04.07.2023 17:07

@Sa - Sa, Rszveo se davno od žene, posle toga imao druge devojke i veze, Ana tu nije bila. " Sa " ovo za Matoru i macu Lizu mi je danas najzanimljivije,a isto tako i Janjuševi pokušaji da ceni moral i da on kritikuje Maju i Aleks ( bio sa obadvije u "čednoj" ljubavi ). Mikicu i Miljana niko i ne uvažava kao komentatore i dobre muškarce, Marinković nema ni srca ni mozga, treba im samo da vređa nekog a Lepog je pregazilo vreme i mangupi ( Car, Zola, Stefanović, Dranć.,). Dakle, daleko je Ana iznad njih.