BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA TAPŠE U PUBLICI ZA 1.000 DINARA: Vodio kontroverznu emisiju i pravio haos na FARMI, a sad šokirao u Narod pita! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

02.07.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok nad šokovima u Narod pita!

BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA TAPŠE U PUBLICI ZA 1.000 DINARA: Vodio kontroverznu emisiju i pravio haos na FARMI, a sad šokirao u Narod pita! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom sinoćne emisije "Narod pita" javnost je ostala zabezeknuta, ali ne zbog gostiju, već zbog publike. Naime, u studiju iza bivših učesnika "Zadruge" našao i Dejan Stanković Kralj, inače i sam nekadašnji rijaliti učesnik.

Iako ga u početku mnogi nisu prepoznali, Stanković je tokom emisije sve vreme aplaudirao za honorar od 1.000 dinara i pravio grimase i krajnje čudne gestikulacije sedeći iza Miljana Vračevića i Mikice Bojanića.

Podsećanja radi, Dejan Stanković Kralj svojevremeno je vodio kontroverznu emisiju "Luda kuća" koja se prikazivala na Hepi televiziji. U goste su mu dolazili ljudi koji su se svađali, a neretko i tukli.

Nakon toga učestvovao je u rijalitijima "Farma“ i "Parovi" gde je imao česte svađe sa pevačicom Zoricom Marković. Njega su učesnici optužili, tokom boravka u "Parovima", da je bio intiman sa starletom Sandrom Meduzom.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Dejan Stanković Kralj Parovi

Kada su prošli svi skandali, Dejan je odlučio da završi Teološki i Pedagoški fakultet u Briselu, gde je jedno vreme pedavao veronauku u školi, radio kao službenik u sudu i kao prevodilac za srpski i flamanski jezik.

Pustio je kosu i bradu, a svojevremeno je na Fejsbuku otkrio da radi kao sudski prevodilac i nastavnik veronauke.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Dejan Stanković Kralj

- Kao zvanični sudski prevodilac za flamanski (holandski) jezik u Belgiji, preko 15 godina uspešno, verodostojno i požrtvovano radim svoj posao. Danas prevodim u zatvoru a već sutra u Ministarstvu inostranih poslova. Pored prevođenja, radim i kao profesor u Briselu gde već 20 godina iz dubine srca i duše, pokušavam da mladima prenesem svoje znanje iz pravoslavne veronauke sa željom da nauče koliko je zapravo bitno imati Boga u sebi, pomagati i opraštati drugima i negovati hrišćanske vrednosti - istakao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading