"U OČI MI JE SASULA ULJE I SO, MOGLA JE DA ME OSLEPI" Napad Miljane Kulić završio na SUDU!

Autor: P. R.

Zadruga

02.07.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko slučaja Miljane i Marije Kulič, zadrugarka mogla da se OSLEPI!

"U OČI MI JE SASULA ULJE I SO, MOGLA JE DA ME OSLEPI" Napad Miljane Kulić završio na SUDU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Rijaliti učesnica i pevačica Saška Karan poznata je u javnosti po svom britkom jeziku, zbog kog je neretko ulazi u žestoke konflikte pred kamerama, a kako se šuška, ona bi mogla postati i deo sedme sezone "Zadruge", koja nosi naziv "Elita".

Karanova je tokom boravka na imanju u Šimanovicma imala brutalan sukob sa Miljanom i Marijom Kulić, koji je naposletku dobio i sudski epilog, međutim, bivša zadrugarka ne zna šta se dešava sa slučajem.

- Ja sam išla da dam izjavu. U stvari, ja ni ne znam ko je mene tužio, jer se ne navodi ni Marija Kulić, već tamo neki fan ili kome je palo na pamet da me tuži. Ja sam dala izjavu, ali ne znam šta se tu dalje dešava - istakla je Saška, a zatim otkrila po kom osnovu je pokrenuta ta tužba:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saška Karan

- Desila se svađa u rijalitiju, ja sam sedela sa Đedovićem i ona je došla i napala nas. Situacija se smirila i ona je otišla u svoj apartman i sasula mi je direktno u oči ulje i so. Možete misliti kako to izgleda. Ja sam tad skočila i gađala je nekom pepeljarom i to je prošlo pored nje. Tako je mogla i da mi baci masnu sodu u oči i da me oslepi. Ne kažem da sam ja nevinašce, i ja sam oštra i temperamentna, ali nikada ne bih dozvolila sebi da uradim tako nešto. Ja znam dokle mogu da idem i dokle ću da idem - kazala je Karanova, a zatim je otkrila da li je i ona podnela kontratužbu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija i Miljana Kulić

Nisam. Ja nemam potrebu da se povlačim po sudovima. Nemam ja ništa sa njima, meni je to ispod svakog nivoa. Miljana je bolesna, a Marija da je prava majka ne bi gurala ćerku u to. Nikada nisam nikoga tužila kroz rijalitije. To je jedna igra gde morate biti spremni i fizički i psihički da izdržite sve, a u tome i jeste čar te igre - zaključuje Saška Karan u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
istina

03.07.2023 12:02

Idi bre zeno setaj koga ti vise zanimas, setaj unucice i vaspitavaj ih ako mozes

Milivoje

07.07.2023 00:42

@ istina Ova tuzna osoba sto je ovo napisala,je sigurno tezak psihicki bolesnik,pa je u psiho Mixy nasla najbolju drugaricu.Idi nesreco,leci se negde,ne podrzavaj psiho bolesnika sto proganja maltretira,i sto zamalo nije ubila coveka na spavanju.Idi negde,zamoli dobre ljude da te prime na lecenje da bar prozivis ostatak zivota prosvecena.