CAR UCENIO ALEKS! Nakon raskida joj postavio ULTIMATUM: Ako hoćeš mene, UĆUTKAJ KRIMOSE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car postavio Aleksandri Nikolić ultimatum da, ukoliko želi da ostane s njim, napusti Beograd i smiri svoje prijatelje koji mu prete zbog nje!

CAR UCENIO ALEKS! Nakon raskida joj postavio ULTIMATUM: Ako hoćeš mene, UĆUTKAJ KRIMOSE!

Foto: YouTube/Printscreen

Nakon burnog raskida Aleksandra Nikolić i Filip Car pomirili su se tako što je ona zapucala u Crikvenicu i oprostila mu sve. Iako je on uzrok njihovih problema, bivši učesnik "Zadruge" je iskoristio starletinu slabost i ucenio je da mora da napusti Beograd ako želi da ostane s njim. Takođe joj je spočitao da njemu više ne sme da mafija i preti krimi-drugovima, te da prekine svaki kontakt s njima da ne bi imali probleme.

- Posle turbulentnog raskida koji su imali preko društvenih mreža, Aleks je otišla kod Filipa da bi se pomirila s njim. To što su se otpratili s Instagrama, a Nikolićka zatim i obrisala sve zajedničke uspomene, Car je kasnije pravdao time što je bila nervozna zbog svih izjava bivših takmičara. Tvrdio je da je zbog takvih gluposti došlo do burne svađe, pa ju je on blokirao - priča izvor blizak rijaliti-paru, pa nastavlja:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Međutim, čim se pojavila na njegovim vratima, popustio je i sada ponovo uživaju u ljubavi. Car joj je ipak postavio ultimatum, da ako želi da ostane s njim, mora da zaboravi na Beograd i sve prijatelje kojima mu preti čim se pokače. Naredio joj je da ućutka "svoje krimose" zbog kojih više ne sme u Srbiju. A pošto se svađaju kad nisu jedno pored drugog, predložio joj je da žive zajedno u Crikvenici, ali ipak ne u njegovoj porodičnoj kući, već da nađu sebi neki drugi smeštaj. Aleks će, ako želi da sačuva vezu, morati da pristane na sve Filipove uslove - kaže izvor za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Inače, Car je, posle pomirenja, pokazao kako uživa s Nikolićkom u krevetu, a zatim i na moru. Njih dvoje su zajedno držali i lajv na Tik-toku, zbog čega su Filipu mnogi zamerili jer je on uvek pljuvao druge koji koriste društvene mreže da bi izvukli neku korist od fanova i pratilaca, a sada to i sam radi.

Republika

Foto: TikTok.com, Twitter.com

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
pero

02.07.2023 12:27

da li je to strah od krimosa naterao Cara da bude sa Aleks

Рррррр

02.07.2023 17:54

Бежи Царе док је време. Таквих имаш на сваки корак.