DAN PRED POROĐAJ JOJ JAVILI DA JE UMRO: Trudna Tara Simov van sebe od tuge! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taru Simov slomila tuga i bol zbog smrti!

DAN PRED POROĐAJ JOJ JAVILI DA JE UMRO: Trudna Tara Simov van sebe od tuge! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzna rijaliti učesnica "Zadruge", Tara Simov, za samo 24 sata bi trebalo da donese na svet svoju devojčicu. Porođaj je planiran sutra, a kako je navela, oporaviće se u Nišu kod svog vanbračnog supruga sa kojim čeka bebu.

Međutim, dan pred porođaj, bivša zadrugarka je primila loše vesti da je njen prijatelj, di-džej Đorđe Stanojević, poznatiji kao Džoker, preminuo nakon borbe sa teškom bolešču.

Simova se, naime, emotivnim rečima oprostila od svog prijatelja, kojem je htela na sve načine da pomogne apelujući na svom Instagramu da se doniraju sredstva za njega, budući da je oboleo od karcinoma, a potom i od koronavirusa.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov se oprostila od prijatelja

- Počivaj u miru prijatelju moj dobri... Hvala ti za svaku lepu reč i zahvalnost na tome koliko sam mogla što sam pomogla. Veruj mi na boljem si mestu. Želim iskreno saučešće da izjavim porodici i bližnjima... Putuj u miru - napisala je Tara na svom Instagramu.

Inače, Đorđu Stanojeviću (21) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

Republika

Foto: printscreen/instagram

DJ Joker preminuo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading