ZVEZDAN JAVNO PRIZNAO EMOCIJE PREMA ANĐELI: Još nije preboleo ljubavnicu, viđali se u tajnosti nakon RASKIDA!

Autor: P. R.

Zadruga

27.07.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić progovorio o detaljima odnosa sa Anđelom Đuričić.

ZVEZDAN JAVNO PRIZNAO EMOCIJE PREMA ANĐELI: Još nije preboleo ljubavnicu, viđali se u tajnosti nakon RASKIDA!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga", progovorio je o osećanjima prema bivšoj partnerki Anđeli Đuričić.

Naime, kako se nije preterano oglašavao nakon što je napustio imanje u Šimanovcima zajedno sa svojom ljubavnicom zbog nasilničkog ponašanja, bivši zadrugar je sada odlučio da otvori dušu o raznim temama o kojima je javnost brujala.

- Ja nisam u vezi sa Anđelom Đuričić. Ne krijemo ništa... Nismo zajedno već sigurno mesec dana, nešto smo samo kratko bili u komunikaciji u međuvremenu... Nije bio raskid preko noći, to samo tako deluje - istakao je Slavnić.

Republika

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

On je priznao i da mu i dalje nije svejedno kad čuje njeno ime. Na pitanje da li i dalje voli Anđelu, prvo se dobro zamislio, pa je posle desetak sekundi odgovorio:

- Ne mogu da kažem da je volim, ovaj... Osećanja neka postoje, to da. Da je volim, verovatno bi i dalje bili zajedno. Mnogi na mrežama hoće da budemo zajedno, ljudi iseku neku deo, montiraju, stavljaju kako je branim. Podrška voli i mene i nju, voleli bi da smo zajedno - kaže bivši robijaš.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Podsećanja radi, kontroverzna rijaliti učesnica Anđela Đuričić se, nakon raskida sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, vratila kod svojih roditelja u Crnu Goru, a često je u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Zvezdanu su društvene mreže jedini izvor prihoda, a kako su pisali mediji, to mu nije dovoljno, pa je odlučio da je najbolje da vrati Crnogorku u svoj život. Čim se nedavno oglasila da je stigla u Beograd, Slavnić je tražio da se tajno vide i porazgovaraju, otkrio je dobro obavešten izvor blizak Slavniću.

- Nije mu bilo jednostavno tek tako da pokuša da je vrati, pa se krišom sastao s njom. Ona je odmah pristala, verovatno se nadajući da će izgladiti situaciju jer emocije s njene strane još nisu prestale. Međutim, on je odmah krenuo da kuka da pas nema za šta da ga ujede, da je nakon što je otišla sve otišlo u propast i da od silnih para koje su na početku zarađivali zajedno na Tik-tok nije ostalo ništa. Doslovno ju je molio da mu se vrati, očajan je kukao nad svojom sudbinom - rekao je za Republiku izvor, koji tvrdi da Đuričićeva nije reagovala onako kako je Slavnić zamišljao:

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Anđeli je na momenat bilo drago što ga vidi, ali kad je Slavnić počeo s pričom i kad je videla gde to vodi, promenila je boju. Kao da je imala toliko toga da mu kaže i da mu se možda baci u zagrljaj i kao da je to sve u jednom momentu palo u vodu, čim je čula njegova zapomaganja, te da mu od nje zapravo treba novac, a ne ona kao ona. Crnogorka se napravila luda, prozborila nekoliko reči i rekla da mora da ide jer ima ugovoren sastanak na TV, gde se i zaputila, ostavljajući Slavnića, ne osvrćući se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading