OVDE JE ZVEZDAN MALTRETIRAO ANĐELU?! Evo šta smo zatekli ispred Slavnićeve zgrade! (VIDEO)

Autor: P. R. / O. B.

Zadruga

27.07.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ispred zgrade u kojoj su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić živeli zajedno donedavno!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Anđela Đuričić tužila svog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, inače bivšeg robijaša, za nasilje u porodici, tokom kog joj je naneo lake telesne povrede, a portal Republika se odmah našla ispred zgrade na Novom Beogradu, u kojoj je par nekada zajedno živeo.

Naime, kako smo mogli da zapazimo, od Zvezdana nije bilo ni traga, ni glasa, kao ni od njegovog oca, košarkaške legende, Moke Slavnića, u čijem je sporni stan u vlasništvu. Komšije koje su našle u ulici istakle su da je bivši učesnik "Zadruge" napustio stan, dok je njegov otac pre desetak minuta naprasno izašao iz zgrade, vidno uzrujan.

Kada smo pozvali starijeg Slavnića, upravo je tako i zvučao, te poručio da nema vremena da razgovara.

- Idem da snimam emisiju, ne mogu sad da pričam - poručio je besno Moka za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Moka Slavnić

Podsećanja radi, u saopštenju koje izdao advokat diskvalifikovane učesnice šeste sezone "Zadruge", Zvezdan Slavnić je po napuštanju rijalitija fizički zlostavljao frizerku iz Đenovića, jer ga je, kako se navodi, tužila zbog nasilja u porodici.

Poštovani, u ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - navodi se u saopštenju koje je izdao Anđelin advokat.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading