ZVEZDAN NAJAVIO HAOS ZBOG ANĐELINE TUŽBE: Hitno oglašavanje bivšeg robijaša, preduzeo drastične mere! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

27.07.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje bivšeg robijaša, preduzeo drastične mere!

ZVEZDAN NAJAVIO HAOS ZBOG ANĐELINE TUŽBE: Hitno oglašavanje bivšeg robijaša, preduzeo drastične mere! (FOTO)

Foto: instagram, youtube, printscreen

Nakon što je Anđela Đuričić presavila tabak i tužila svog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, inače bivšeg robijaša, za nasilje u porodici, tokom kog joj je naneo lake telesne povrede, oglasio se i nekadašnji učesnik "Zadruge".

Naime, Slavnić je, vidno uznemiren, u "lajv" uključenju na društvenoj mreži TikTok javno osuo paljbu po tužbi svoje doskorašnje ljubavnice, te se direktno obratio svojim pratiocima i saopštio im drastičnu odluku.

- Imam dve stvari da vam kažem, znate šta se desilo... Ne spominjite mi njeno ime u "lajvu", svi koji mi je pomenute, bićete blokirani, bilo da se moji hejteri ili bliska podrška! Dakle, sad vam kažem, ne molim vas, već vam kažem da mi je spominjete. Ovo je već nešto lično protiv mene, ali sve mi je otvoreno, neću da vidim njeno ime! Mislim da vam je sad sve jasno zašto sam ćutao ovoliko i koliko sam ja ispao fer, a mnogi su mi do juče govorili i savetovali me da sam malo uradio, da sam trebao malo drugačije sve sa njom, ali nadam se da od sada više toga neće biti. Sve je otišlo na neki viši nivo koji nisam očekivao. Mislim da sam bio dovoljno jasan. Koliko sam ćutao, branio je na neki način, a vi ste mi govorili kako nisam uradio dovoljno za nju, evo vam sada ko je pričao istinu... Što se mene tiče, ja sam bio iskren, a vi kako hoćete! Ne kažem da sam dobar, ali zatvorio bih ovu temu, koja će se nadam se što pre razrešiti - kazao je Slavnić u jednom dahu tokom svog monologa na pomenutoj društvenoj mreži i zahvalio se svima koji su u ovim trenucima uz njega.

Podsećanja radi, u saopštenju koje izdao advokat diskvalifikovane učesnice šeste sezone "Zadruge", Zvezdan Slavnić je po napuštanju rijalitija fizički zlostavljao frizerku iz Đenovića, jer ga je, kako se navodi, tužila zbog nasilja u porodici.

Poštovani, u ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - navodi se u saopštenju koje je izdao Anđelin advokat.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marta

30.07.2023 21:08

zaslužeo i obio nog... Koi si ti džentmen kada se tako ponaša prema ženi i devojci. Ko si ti u bilo čijem životu, da te neko trpi.Andjela je mlada devojka, zaslužuje poštovanje i odmerenost jednog klturnog i finog mladića. Ti deda možeš da joj budeš....U njenom životu postoji jedan žestok Crnogorac,lep kao Apolon koki je nabildovan,kultran i obožava je. Njeno srce njemu pripada. Ludo su zalubljeni. Srećno prelepa mlada devojko. Mani se gilptera beogradskog asfalta.. Pozz za tvoje roditelje i brata u Djenovićima...