PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELE ĐURIČIĆ: Tužila Zvezdana Slavnića za nasilje, a sada prekinula ćutnju!

Autor: P. R.

Zadruga

27.07.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić prekinula je ćutnju, nakon što je tužila Zvezdana Slavnića za nasilje i nanošenje telesnih povreda!

PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELE ĐURIČIĆ: Tužila Zvezdana Slavnića za nasilje, a sada prekinula ćutnju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Zadruge", Anđela Đuričić, po prvi put se oglasila i prekinula ćutnju, nakon što je tužila svog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, inače bivšeg robijaša, za nasilje u porodici, tokom kog joj je naneo lake telesne povrede.

Naime, Crnogorka je podelila izjavu svog advokata, te se zahvalila kako njemu, tako i svojim pratiocima koji joj navodno pružaju podršku u ovim trenucima kada su u javnosti isplivali detalji porodičnog nasilja i povreda koje joj je Slavnić naneo.

- Hvala mom divnom advokatu i svima koji mi trenutno pružaju podršku - istakla je bivša zadrugarka kratko u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, podelivši izjavu advokata koji je zastupa.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Podsećanja radi, Republika je već pisala o evidentnim povredama na telu bivše zadrugarke, koje su se u više navrata mogle videti dok je držala "lajvove" na društvenoj mreži TikTok.

Naime, kako se moglo uočiti, Đuričićeva se u toku prošlog meseca usnimila sa masnicom ispod oka, koju očigledno ni šminkom nije mogla da prikrije. Međutim, Anđela je i pre toga uhvaćena sa podlivima na rukama, dok je još bila u vezi sa Slavnićem, te se na društvenim mrežama odmah poreknula priča da je bivši robijaš čak u više navrata fizički nasrnuo na svoju ljubavnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ko drugome

27.07.2023 15:08

šTA JE TRAŽILA TO JE I DOBILA...KARMA JE KUČKA... PODSMEVALA SE ANI ... a PROŠLA JEDNAKO GORE OD NJE...

Nadica

27.07.2023 20:12

Nje mi nije ni najmanje žao, jer je vređala Anu kada je pričala o Slavniću i nasilju, pametovala i bahatila se. Ko je sada cinkaroš!!?? Nije mi žao ni Zvezdana, jer je i on sam sebi to napravio, kada se povezao sa ovom poremećenom seljančurom!