MAJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SILOVANJA: Vrišti na sav glas, drama u Crnoj Gori!

Autor: P. R.

Zadruga

02.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitia "Zadruga" najavila krivično gonjenje!

MAJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SILOVANJA: Vrišti na sav glas, drama u Crnoj Gori!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U medijima je kao bomba odjeknula vest je zvezda rijalitija "Zadruga", Maja Marinković, za dlaku izbegla silovanje na jednoj jahti na Crnogorskom primorju, na kojoj se našla zajedno sa svojom drugaricom Slađom Lazić, a ona se sada ovim povodom i oglasila.

Naime, Marinkovićeva je oštro demantovala navode medija koji su, kako ona kaže, sve izmislili samo kako bi prodali novine, te najavila i tužbu.

- Bože me sačuvaj! Kakve su to budalaštine?! Ja razumem da sam ljudima interesantna za čitanje i da prodajem novine, ali toliko nisko da idu, nemam reči... To su laži, nemaju veze sa životom! Ja uživam u Budvi i sve je u najboljem redu. Svako ko bude pisao ovakve laži biće tužen - poručila je Maja besno za Informer.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković

Podsećanja radi, kako se pisalo, dva nepoznata muškarca napastvovala su Maju i Slađu nakon noćnog provoda u jednom popularnom klubu, gde su ih i upoznale. Dvojica žestokih momaka su zatim iznajmili luksuzunu jahtu, gde su pokušali da ih seksualno iskoriste, posle čega je Maja završila i u bolnici, naveo je Star, kao i da je ceo slučaj prijavljen policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iki

02.08.2023 19:58

Cista laz ona sama daje svima sto bi je neko silovao.

Сморињо

02.08.2023 22:41

@Iki - Таман тако!

edrftgyh

02.08.2023 23:22

sto bi nu neko silovao... ona daje svakom ko pita hahahahah