ANĐELA STIŽE U CRIKVENICU: Car sve priznao javno, dovodi LJUBAVNICU u kuću, Aleks ćuti ko zalivena! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

02.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara ljubav zaborava nema?!

Nakon povratka u rodnu Crikvenicu sa poklon-putovanja u Francusku, gde je poveo verenicu Aleksandru Nikolić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car obratio se javnosti i obavestio svoje pratioce da mu u goste dolazi nekadašnja cimerka, Anđela Đuričić.

Naime, Car se uključio uživo putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, te tom prilikom najavio susret sa Đuričićevom, što je mnoge ostavilo bez teksta.

- Znate ko mi danas dolazi u goste, ljudi? Malo sam se predomišljao sa Aleksandrom, da li bih to trebao da uradim ili ne. Daću joj jednu priliku za pomirenje. Toj jednoj osobi sa kojom sam bio dobar i u korektnim odnosima dve sezone i koje mi je dosta bilo i žao. To je Anđela Đuričić. Odlučio sam da dam još jednu priliku Anđeli zato što ne smatram sebe lošim čovekom ili zlopamtilom. Još jednom ću joj ukazati poštovanje i poverenje. Još jedamput ću ispasti veliki prema njoj, biću pravi domaćin - istakao je Filip u svom obraćanju, međutim, mnogi su ovaj njegov potez osudili u komentarima.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić, Filip Car, Aleksandra Nikolić

"Debil da nema dalje", "Pljuni, pa poliži sve", "Nista novo za njega, s*re pa jede svoja g**na... Bezkarakterni jadov", "Stiže sirena u Crikvenicu kod svog Cara, neka priznaju više da se vole i da je u pitanju kosmička ljubav", "Car dovodi ljubavnicu u kuću, dok ženica Aleks igra kako on svira", "Ovo je najveća gnjida, smrad i folirant za svih šest sezona", glasili su samo neki od komentara.

Republika

Foto: Republika.rs

Anđela Đuričić i Filip Car

Podsećanja radi, Republika je već pisala o aferi Anđele Đuričić i Filipa Cara, koji je, kako nam je nedavno otkrio izvor iz Hrvatske, prevario verenicu Aleksandru Nikolić sa mladom frizerkom iz Đenovića, a koja se tajno videla s njim na primorju, i to dok je pobednica šeste sezone "Zadruge" boravila u Beogradu. U prilog tome, danas je isplivao snimak sa imanja u Šimanovcima, a na kom se jasno vidi kako se Car otvoreno nabacuje Đuričićevoj, te istakao da bi bila idealna majka njegove dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Boki

03.08.2023 02:47

Zna se da Caru nije dovoljna jedna zena nego mu trebaju bar dve. Isto tako zna se da njegova glava nije za dve noge nego za cetiri.

Znaci brate

03.08.2023 08:54

@Boki - Znaci brate, opet ponizavas svoga, znaci brate, druga, znaci

Tamara ana

03.08.2023 05:42

Ja stvarno ne znam sta ova Aleksandra trazi sa ovim Filipom. Zar ona misli na buducnost sa covekom koji nista ne radi, obicna debela lencuga i na sve je vara gde stigne. On je samo za M. M. , da xva dzabalebarosa trose tudje pa i da se neprekidno tuku i j... Aleksandru zaista volim i zelim joj samo da pobegne od ovog. Sigurna sam da ce sa svakim drugim biti srecnija.

Osman

03.08.2023 05:51

Odjekuju zvuci dobosara Crikvenica docekuje Cara Sa njim stize Aleksandra mlada Prva dama Bujanovca grada Al da vidis jada iznenada Andjela ce tu da se pojavi Veseli se Car i njoj se nada Bujanovka od muke se davi