MARIJA HITNO PREKINULA ODMOR: Odmah krenula za Niš, Miljana pravi haos u iznajmljenoj kući!

Autor: P. R.

Zadruga

26.07.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se nešto veliko u domu Kulića!

MARIJA HITNO PREKINULA ODMOR: Odmah krenula za Niš, Miljana pravi haos u iznajmljenoj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, bila je na letnjem odmoru sa članovima porodice i sinom Željkom, međutim, sada su morali hitno da se vrate u Niš.

Naime, zadrugarka je provela nekoliko dana u Petrovcu, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku proslavu za 5. rođendan.

- Bili smo skoro dve nedelje na odmoru u Petrovcu, Miljana, Željko, Nenad, Siniša i ja. Morali smo odmor da prekinemo jer organizujem Željku 5. rođendan. Biće to žurka za decu, ali i za odrasle. Iznajmili smo kuću sa bazenom. Već smo sve pripremili, gosti su pozvani - rekla je Marija, a znajući koliki je Miljana šoumen, biće to opšti haos.

Republika

Foto: E stock

Marija Kulić

Podsećanja radi, Marija Kulić je nedavno otišla na odmor sa suprugom Sinišom i unukom Željkom, a svi su se pitali gde se nalazi Miljana Kulić. U domaćim medijima su se pojavila navodi da ona pravi haos u Nišu, međutim, Kulićeva je odlučila da se ubrzo pridruži porodici na odmoru.

Ono što je privuklo veliku pažnju jeste Miljanina frizura. Naime, Kulićeva je skinula nadogradnju, te ponovo ima kraću kosu, koju je nosila u jednom periodu "Zadruge".

Republika

Foto: Instagram.com

Kulići na moru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

08.08.2023 19:51

A ovi lezileboviću idu i na odmor?