PORTAL REPUBLIKA OBJAVIO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Idol opozicije OTERAN iz SNS!

Autor:

Vesti

25.05.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vladajućoj stranci su brzo uvideli da je Miloš Parandilović bahat i neradnik, pa su ga se rešili

PORTAL REPUBLIKA OBJAVIO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Idol opozicije OTERAN iz SNS!

Foto: Tanjug/ Strahinja Acimovic,Printscreen/RTS,Privatna arhiva,

 

Miloš Parandilović (35), poslanik Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića, koji je u parlament ušao s liste Srbija protiv nasilja Dragana Đilasa, pročuo se u Skupštini Srbije po napadima na vladajuću koaliciju iako je ranije podržavao SNS, gde su mu pokazali vrata zbog bahatosti.

URLAO U SKUPŠTINI

Istakao se naročito kad je izvređao Stojana Radenovića (76), koji je kao najstariji poslanik polovinom marta bio u ulozi predsedavajućeg na konstitutivnim sednicama Skupštine Srbije. Dva puta starijem Radenoviću, koji je svrstan među 100 najuticajnijih naučnih umova u oblasti matematike i zahvaljujući čijim je radovima i Beogradski univerzitet svrstan među 300 najboljih na Šangajskoj listi, Parandilović se drsko obraćao sa "ti", urlao, govorio da bi trebalo da pogne glavu, te da će ga se i unuci stideti. Čak je naučnika nazvao "mapetovcem".

Foto: Privatna arhiva

Miloš Parandilović

Kada je Radenović pokušao da ga urazumi i opomene da pripazi na rečnik, Parandilović je pobesneo.

- Nisam te ništa pitao stari! Reč da nisam čuo odatle. Ti nemaš pravo meni da uskačeš u reč, da se smiriš tu - vikao je Parandilović, koji je u Skupštinu ušao preko liste "Srbija protiv nasilja".

Bože sačuvaj da se izvini profesoru

Za ispad u Skupštini koji je zgrozio Srbiju, Parandilović je nagrađen pozivom da gostuje na TV Nova S. Voditelj ga je pitao da li će se izviniti profesoru Radenoviću, a Parandilović je drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet.

- Bože sačuvaj! Ja pažljivo biram reči i ne trudim se da se to svakom dopadne - rekao je Parandilović.

U bezumnom naletu besa Parandilović je vređao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za kog je rekao da je šef mafije, a da su svi iz SNS lopovi i uzurpatori, te da trpaju svoje glasače u torove.

I sve to uprkos činjenici da je, kako otkriva portal Republika, ranije podržavao Srpsku naprednu stranku, o čemu svedoče i fotografije koje objavljujemo. Ili možda baš zbog toga, da bi se dokazao partijskim šefovima.

OBIČAN KARIJERISTA

- Parandilović je davao podršku SNS. Ali su tamo brzo uvideli da je bahat, neradnik, prevarant. I zato što u SNS nije mogao da napreduje onako kako je on to zamislio, prešao je u opoziciju, gde je uspeo čak da avanzuje do poslaničke pozicije. Pa vi vidite kakve kadrove oni neguju - priča upućeni sagovornik Republike.
Inače, kako je nedavno pisala Republika, Parandilović se pokazao i kao politički preletač pošto je od Srpskog pokreta obnove (SPO), preko Pokreta Kraljevina Srbije (POKS), stigao do Aleksićevog NPS i Đilasovog saveza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading