MARIJA KULIĆ UMALO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog haosa u Eliti joj se slošilo! PORODICA SE NE ODVAJA OD NJE!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je sa porodicom gledala haos, u jednom trenutku je ustala i počela da viče, da bi se na kraju žalila na stres i tražila tablete za smirenje.

MARIJA KULIĆ UMALO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog haosa u Eliti joj se slošilo! PORODICA SE NE ODVAJA OD NJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola već danima prave karambol na imanju u Šimanovcima zbog toga što jedno drugom tokom svađa teraju kontru i bacaju stvari po dvorištu, a ovo je najteže palo njenoj majci Mariji Kući, koja u Nišu sve prati preko malih ekrana. Naime, kako smo saznali, Mariji se slošilo nakon što je videla da Zola MIljani lomi obuću i štikle i baca joj vredne komade nakita, pa je tražila tablete za smirenje nakon što se poprilično uznemirila. 

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/AmiG Show, youtube.com/AmiG Show

Marija Kulić, Miljana i Zola

 

- Marija prati rijaliti maltene 24 sata jer stalno gleda šta Miljana radi. Znala je da sledi haos otkako je Zola ušao na imanje i samo je bilo pitanje vremena da krenu da kontriraju jedno drugom. Marija je sa porodicom gledala haos, u jednom trenutku je ustala i počela da viče, da bi se na kraju žalila na stres i tražila tablete za smirenje. Bilo je baš strašno, psovala je po kući i dvorištu, sve su komšije čule - priča nam upućen izvor blizak Kulićima i dalje dodaje: 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, RTV Pink Printscreen

Marija Kulić

 

- Siniša se mnogo zabrinu zbog Marije, pomislio je da treba odmah da je vode u bolnicu jer nije mogla da se smiri. Pričala je i da je najbolje da Miljanu produkcija odmah diskvalifikuje iz rijalitija da ne bi bilo prekasno i da mu opet ne bi nanela povrede kao nekada. Tada se isto Marija potresla, jedva su je smirili, a cela porodica je iz Niša morala da dolazi u Beograd da je pokupi posle diskvalifikacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
niska pacavra

24.05.2024 18:45

...se potresla zbog 'lutkicinih’ stikli ,a nije se potresla zbog zolinh patika, jer muljana je prva pocela sa bacanjem stvari . Zola treba da aktivira tuzbu za probusenu glavu stiklom, kao i Sa da ne odustaje od svoje tuzbe. Dosta je bilo njenog maltretiranja svih u svim sezonama ,na lecenje ,pa gde god to bilo !!!

Ljiljana

25.05.2024 00:46

Sve majke od ovih finih elitarki "završavaju u hitnoj". Što ih nisu vaspitale, lečile na vreme. Ne folirajte više. Marija već deceniju završava u bolnici.

Ljiljana

25.05.2024 13:57

Mariji Kulić se već desetak godina "sloši", da se nije možda potresla zbog rezolucije??? Ma koga bre više interesuju bolesni-ludi Kulići. Ako joj se slošilo, slošilo joj se zbog bahate,bolesne,lude,bezobrazne ćerke"lutkice", koja umišlja da je ona "velika šefica"!!! More dosta više o niškim pačavrama,džabalebaroški. Idite lečite se,hoćete li obaveštavati javnost, i kad idete u wc. Doduše i to smo videli, po celom imanju dobre lutkice!!!🤮💩🐷🐵💩💩💩