LOŠE VESTI ZA PORODICU MIONE JOVANOVIĆ: Daju sve od sebe da dođu do ćerke i prenesu joj ove informacije!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Mione Jovanović je očajna zbog njene toksične veze sa Ša.

LOŠE VESTI ZA PORODICU MIONE JOVANOVIĆ: Daju sve od sebe da dođu do ćerke i prenesu joj ove informacije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Već je dobro poznato da roditelji Mione Jovanović ne podržavaju njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša i sve bi dali, kada bi ona odlučila da stavi tačku na taj toksičan odnos. Ona je danas gostovala u emisiji Miljane Kulić, gde se obratila upravo roditeljima i poručila im da raskid ne dolazi u obzir i da će ona po svaku cenu ostati sa reperom:

- Kako je Šaki? Kakav vam je odnos? - upitala je Miljana.

- Jako nam je lepo. Meni je bitno da ja nekog volim i da mene neko voli. Mislim da i moji roditelji sad to vide i da će to prihvatiti. Uskoro će nam šest meseci, misim da mogu slobodno da kažem da ga volim. Ko bi rekao da ćemo dogurati posle svega - kazala je Miona.

-Da li si sigurna da nećeš poslušati roditelje? - upitala je Miljana.

 

-Da, 100% sam sigurna. Oni misle da nismo jedno za drugo, ali ne može njihovo mišljenje da se promeni za dan, ali vreme je tu da dokaže i pokaže da li smo jedno za drugo. On je meni maksimalno posvećen. Volim kada je neko posvećen i ko mi pokazuje da sam mu bitna, mlake odnose ne volim - kazala je Miona.

- Što si onda bila sa Stanislavom i ušla ovde kao zauzeta, ako ne voliš mlake odnose? - upitala je Miljana.

- Ne komentarišem taj odnos. Ja sam rekla da pričam ovde samo o Ša. Uopšteno sam rekla da ne volim mlake odnose - kazala je Miona.

- Miona, ja tebe vidim pored Stanislava. Verujem da ne želiš da pričaš o njemu, ali ja svoje mišljenje ne menjam - kazala je Miljana.

- Imaš pravo na svoje mišljenje - dodala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading