SKANDAL U EMISIJI, MAJI PALA ROLETNA ZBOG MIONE I STANISLAVA: Shvatila da je javno ponižena, ovoga se najviše plašila!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je Stanislavu najavila raskid.

SKANDAL U EMISIJI, MAJI PALA ROLETNA ZBOG MIONE I STANISLAVA: Shvatila da je javno ponižena, ovoga se najviše plašila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je otkrila intrigantne detalje o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a Miljana Kulić se trudila da iznudi odgovore na sva pitanja, koja interesuju brojne gledaoce rijalitija.

-Kako se osećaš nakon rođendana? - upitala je Miljana.

- Moram da se zahvalim Takiju i mami. Staniji i Alibabi, Jeleni Golubović, Sanji Skić, Magnumki, kao i Lemurima mojim. Ti si bila vesela na mom rođendanu. Ispoštovala si me - kazala je Maja.

- Kako ti je u odnosu sa Stanislavom? Da li si srećna? - upitala je Miljana.

 

- Odnos nam je đene-đene. Prvih mesec dana je sve bilo idealno. Kad je stigla čestitka za Uskrs, tad je sve krenulo nizbrdo. Čas je dobro, čas loše. Nisam srećna. Ne mogu da kažem da je on loš prema meni, ali neke stvari se kose, nisu mi jasne - kazala je Maja.

- Da li ti deluje kao da je Stanislav odsutan često? - upitala je Miljana.

- Da. Razumem ga, on verovatno misli šta se napolju dešava. On je kulturan i fin, ali je samoživ. Ako sam s nekim u odnosu, ne mogu da gledam samo svoje mišljenje i stavove, dok on sve što ja kaže prekine time:''ne mogu da se raspravljam'' - kazala je Maja.

- Ako nisi srećna, što ne okončaš s njim vezu? - upitala je Miljana.

- Ne mislim da smo došli do toga da treba da raskinemo. Nije došlo do teških reči - kazala je Maja.

- Misliš li da si ti njegova osveta Mioni? - upitala je Miljana.

- Ne mogu da kažem da je o tome reč, ali da postoji u njemu neka sujeta, sigurno da postoji. Prevaren je i ostavljen, to razumem - kazala je Maja.

- Da li misliš da će Miona i Ša opstati i šta misliš da li ćete Stanislav i ti opstati? - upitala je Miljana.

- Ne - odgovorila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

24.05.2024 19:46

Maja se opasno igra i zaj.,... Malo toplo , malo hladno a mislim da već dobro kuži i provokacije kako voditelja tako i Marinkovića, Miće , Đedović samo doliva ulje na vatru da bi grmelo, Miljanine "opservacije "nisu vredne komentara jer nju izjede zavist i ljubomora što Maja, Miona , Anita i Aneli imaju momke i zasuti su poklonima od podrške. Miljane nema nigde osim ako ne popije i udari nekoga, izvređa ubaci odeću u jezero ili dođe polugola da voii radio emisiju. Da, mislim da je Maja dobro ukapirala sve i da jeste ljubomorna ali i da igra igru. Uvek strada Ša i besni na Mionu a današnja emisija Maju je baš " potresla i slomila". U pauzi, dok Ša viče a Mionau baš briga, nedaleko od njih Maja se ljubi i grli sa Stanislavom nakon one zamerke da on gleda bivšu curu a na čemu je voditelj zapeo pola sata i nije mogso preći na drugi klip a da ne prozove Miljanu i Đedovića da prodube temu i daju stručnu analizu. I eto, Maja se potresla pa mora da se grli, ljubi, mazi je i smeškaju se uu nastavku emisije a opet nagrabusio samo Ša. Noćas sledi nastavak sa Darkom i biti će opet isto pitano a isti su i odgovori. Drži se Ša, još malo pa gotovo a možda te "spasi "noćas Janjuš i Aneli koji su danas bili pošteđeni pa su odmorni. Majo, Majo mangupe, mnogo si naučila od Đedovića, samo igraj.