BIVŠI ZADRUGAR ŠOKIRAO SAŠU POPOVIĆA! Pojavio se na SCENI, on hteo da ga VRATI U RIJALITI!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Petrušević Petrući se nakon pauze vraća pevanju!

BIVŠI ZADRUGAR ŠOKIRAO SAŠU POPOVIĆA! Pojavio se na SCENI, on hteo da ga VRATI U RIJALITI!

Foto: ATA Images

Uveliko su u toku pripreme za novu sezonu takmičenja "Zvezde Granda", a u sredu je u Beogradu održana velika audicija, na kojoj se pojavio bivši zadrugar Marko Petrušević Petrući. On je već učestovao u takmičenju "Zvezde Granda", nakon čeka je prešao u "Pinkove zvezde", a Sašu Popovića je šokirao.

- Takmičio sam se pre deset ili jedanaest godina, tada sam počinjao i izblamirao sam se malo. Onda sam rekao idem u drugo takmičenje da se malo isčeličim. Ode ja tamo i u rijaliti i sve krene nizbrdo, odelepio sam - rekao je Petrući i dodao:

- Tamo ima sve da se nauči - dodao je bivši zadrugar, prenosi "Grand".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Petrući

Popović se obradovao kad ga je video, pa se prisetio i njegovog pokojnog oca.

- Kad sam te kastingovao, ti si otišao u Zadrugu. E moj Petrući, odmah ti dajem matricu. Ti si sin mog velikog prijatelja koga više nema. On je na ovoj sceni stajao punih 7 ili 8 godina. Ajde da vidim šta si naučio u rijalitiju - poručio mu je Popović.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

Nakon što je izveo pesmu "Za Ljiljanu", Popović ga je pitao da li da ga vrati u rijaliti, na šta je on odrično odgovorio.

Inače, nedavno je Anastasija Stanojević Palčica, Petrućijeva bivša, govorila o njihovom prekidu veze.

- Ne mogu da prevarim nekoga sa kim nisam ni bila. Mislila sam da je normalan dečko, drugačiji, miran... Znaš kako kaže naš narod: "Ispod mire, trista vire". Folirant u potpunosti, bolje da sam bila sa najgorom švalerčinom, nego sa njim koji je kao miran. Da, on mi je najveća greška - rekla je Palčica u emisiji "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading