DEJAN DRAGOJEVIĆ ORGANIZOVAO PROSLAVU, NAKON ŠTO JE SAZNAO DA SE DALILA UDAJE: Napokon menja njegovo prezime, preneo joj i Jovaninu PORUKU!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Dragojević jedva čeka da Dalila promeni njihovo prezime, raduju se njenoj svadbi.

DEJAN DRAGOJEVIĆ ORGANIZOVAO PROSLAVU, NAKON ŠTO JE SAZNAO DA SE DALILA UDAJE: Napokon menja njegovo prezime, preneo joj i Jovaninu PORUKU!

Foto: Ata images, instagram.com/dalila_dragojevic_official

Bivša voditeljka, učesnica i pobednica rijaliti programa "Zadruga", Dalila Dragojević, već izvestan period uživa u emotivnom odnosu sa zgodnim Crnogorcem Markom, koji živi "preko bare", u Sjedinjenim Američkim Država, a da uspevaju da vezu na daljinu održe svedoče i fotografije koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Iako ne voli da se javno eksponira, Dalila koristi svaku priliku da romantične trenutke podeli sa svojim pratiocima.

Ipak, javnost nije upoznata sa detaljima njihove romanse. Ono što je očigledno jeste da Dalila svog izabranika redovno posećuje u Americi, a sada je pojavila informacija da se bivša zadrugarka zapravo preselila, te sa njim započela zajednički život, daleko od Balkana.

Naime, njen prijatelj, popularni tiktoker Stefan Pavlović Cale, istakao je da Dragojevićka uživa sa novim partnerom, kao i da se, kako kaže, udala jer je odlepila za njim.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa dečkom

 

- Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - kaže Cale u emisiji "Lično sa" na Republika TV-u.

Kada je Dejan Dragojević, njen bivši suprug, saznao da se Dalila faktički udala, odmah se oglasio, pa otkrio da se u njegovoj kući uveliko slavi zbog toga:

- Konačno neće nositi prezime Dragojević, Jovana već slavi - rekao je Dejan za domaće medije i dodao:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Ovo je za porodicu Dragojević veliko slavlje i dan. Novorođeni smo, mama kuva sarmice i sluša Ilahije(islamska muzika).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ko kaze Dejan ili Alija

25.05.2024 15:16

A i mama ista kao i on sve bre proterati pa nek siri obrezane tamo gde su oni.Sljam bio sljam ostao,a ta jadnica koja je pored njega niko je nece od nas pravoslavaca pa onda daj sta das.Hitler je rekao kad je izdao svoje nikada mu ne treba verovati!Ja samo ne znam koliko moze da se ide u glib i da nemas ni trunke obraza!Nisam ni fan doticne ali bar nije prodala svoju veru za veceru

SM

25.05.2024 22:17

@Ko kaze Dejan ili Alija - A majka nije navodno volela Dalilu jer je muslimanka, a sad ima Vehabiju u kuci i slusa islamsku muziku! Sta sve nece zarad malo pregleda i lajkova!

Islam

26.05.2024 09:14

@SM - Vehabije ne postoje,postoji vjernik i kafir.Pročitaj časni Kur'an