ZOLA ZAPRETIO MILJANI, ONA GA UCENILA! Par nastavlja da pravi haos po Eliti! Ovo se Mariji Kulić neće svideti!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoćeš tako da se igraš?! Hoćeš da ja kažem kome duguješ? Hoćeš da narod za sve sazna, pa da ti se majka potrese, pretila je Nišlijka.

ZOLA ZAPRETIO MILJANI, ONA GA UCENILA! Par nastavlja da pravi haos po Eliti! Ovo se Mariji Kulić neće svideti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola ne smiruju se danima posle svađe koju su imali, a koja je sve gora i gora! Sada je Zola počeo da preti Miljani da će obelodaniti to kako je trošila para i na šta u vreme dok su bili zajedno, pa ga je ona ucenila time da će reći kome sve duguje novac.

- Ako nastaviš da mi uništavaš stvari reći ću kako si trošila novac i na šta, a trebalo je da trošiš na dete! Ne vuci me za jezik, trebalo bi da znaš na šta sam sve spreman, ali ću se smiriti, ako i ti isto uradiš - urlao je Zola, a Miljana je pretila:

- Hoćeš tako da se igraš?! Hoćeš da ja kažem kome duguješ? Hoćeš da narod za sve sazna, pa da ti se majka potrese? Nemoj da ideš tako u duboku vodu u kojoj ne možeš da plivaš! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Miljane Kulić i Zole

 

Podsećamo, učesnica Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola već danima prave karambol na imanju u Šimanovcima zbog toga što jedno drugom tokom svađa teraju kontru i bacaju stvari po dvorištu, a ovo je najteže palo njenoj majci Mariji Kući, koja u Nišu sve prati preko malih ekrana. Naime, kako smo saznali, Mariji se slošilo nakon što je videla da Zola MIljani lomi obuću i štikle i baca joj vredne komade nakita, pa je tražila tablete za smirenje nakon što se poprilično uznemirila. 

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/AmiG Show, youtube.com/AmiG Show

Marija, Miljana i Zola

 

Marija prati rijaliti maltene 24 sata jer stalno gleda šta Miljana radi. Znala je da sledi haos otkako je Zola ušao na imanje i samo je bilo pitanje vremena da krenu da kontriraju jedno drugom. Marija je sa porodicom gledala haos, u jednom trenutku je ustala i počela da viče, da bi se na kraju žalila na stres i tražila tablete za smirenje. Bilo je baš strašno, psovala je po kući i dvorištu, sve su komšije čule - ispričao nam je upućen izvor. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading