DIREKTOR KONAČNO PRIZNAO: Ogrešio sam se o Marka Nikolića!

Autor:

Sport

26.11.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo u centar.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Marko Nikolić

Bivši direktor moskovske Lokomotive Ilja Herkus izjavio je da se svojevremeno ogrešio o srpskog stručnjaka Marka Nikolića.

Podsetimo, "železničari" su dva puta uzastopno ostali neporaženi protiv favorizovanog madridskog Atletika u Ligi šampiona.

- Pogrešno sam procenio Marka Nikolića - počeo je Herkus.

- Posle utakmice sam napisao da je Nikolić naučio kako da parkira voz. Mnogi su to shvatili kao ironiju. Ali uopšte nije. To sam iskreno napisao. Iz poštovanja - dodao je nekadašnji direktor "lokosa".

Nikolić je odoleo Dijegu Simeoneu usred Madrida sa 0:0, pa posle četiri kola u Grupi A ima tri boda, dva manje od "jorgandžija.

- Uspeo je da izbori dva remija sa Atletikom, napravio je skoro savršenu odbranu. Vrlo efikasnu, vrlo disciplinovanu. Atletiko je stvarao šanse, mnogo šansi, ali samo nekoliko šuteva je došlo do gola. Generalno, Nikolić je uspeo u onome što Semak (bivši trener, prim. aut) nije mogao protiv Borusije, što nije mogla bivša formacija Lokomotive, niti trenutna Krasnodarova sa njihovom disciplinom - zaključio je Herkus.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading