Marko Nikolić posle VELIKOG BODA: Kažu da nismo zaslužili...

Autor:

Sport

26.11.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva Marka Nikolića je ostavila dobar utisak protiv Bajerna nedavno, a sada su izvukli i dva boda u dve utakmice sa Atletikom iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Nikolić

Malo ko je verovao u ovakav scenario na početku sezone, ali opet se Nikolićevom timu zamera što je protiv Atletika igrao isuviše defanzivno.

Čak se postavilo pitanje da li je takav rezultat uopšte zaslužen.

- To ću ostaviti vama novinarima da napišete. Kao što sam rekao i pre meča, bićemo presrećni ukoliko uzmemo bod ovde. Naša igra je bila disciplinovana, gledamo napred. Imamo još dve utakmice i videćemo gde će nas one odvesti. Igrali smo sa Atletikom, koji je pobedio Barselonu. To je vrlo kvalitetan tim, dobijali su nas konstantno u poslednje četiri godine i nije lako igrati sa ovakvom ekipom. Vrlo je komplikovano, ali ukoliko smo disciplinovani i energični, onda možemo da se nosimo sa njima. Uvek smo govorili da je bitno da budemo fokusirani, da želimo pobedu, ali kada igrate sa disciplinovanim timovima onda morate da igrate ovakav stil fudbala. U drugim okolnostima bismo morali da menjamo strategiju, ali ovde smo morali da odigramo tako- rekao je Marko Nikolić.

 

Lokomotiva treba da odigra još sa Red Bul Salcburgom na svom terenu, ali i sa Bajernom u Minhenu u poslednjem kolu.

Ukoliko Atletiko Madrid ne pobedi ni u jednom od preostala dva meča, a Lokomotiva sruši Red Bul imaju šansu da čak i prođu u narednu fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading