POVRATAK NA STARE STAZE USPEHA: Nekadašnji član elite upalio motore - cilj kluba je potpuno jasan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi korak ka vraćanju kluba na stare staze uspeha je učinjen.

POVRATAK NA STARE STAZE USPEHA: Nekadašnji član elite upalio motore - cilj kluba je potpuno jasan! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

U poslednjem kolu prvog dela šampionata deklasirali su Proleter iz Banatskog Karađorđeva rezultatom 10:0 čime su overili lidersku poziciju na tabeli Vojvođanske lige Istok, a sada su započeli sa pripremama koje za cilj trebaju imati povratak u treći stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Predvođeni trenerom Jevtom Jarčevićem, fudbaleri OFK Kikinde započeli su sa zimskim pripremema. Pre samog izlaska na teren, ekipu su pozdravili predsednik kluba Dragan Felbab i sportski direktor Marko Vukobrat, kao i članovi najužeg rukovodstva kluba.

Treba napomenuti da je prvom okupljanju u 2023. godini prisustovalo 20 fudbalera, a njih petorica su bili opravdano odsutni.

Već sada je poznat i plan odigravanja pripremnih susreta. Fudbaleri OFK Kikinde do starta nastavka šampionata odigraće šest kontrolnih mečeva. Prvi susret zakazan je za 4. februar, a protivnik je ekipa Sente. Četiri dana kasnije sledi meč sa Vojvodinom iz Novog Miloševa. Za jedanaesti dan meseca februar zakazan je duel sa ekipom Zemuna, a sedam dana kasnije OFK Kikinda će odmeriti snage sa Tisom iz Adorjana. U finišu priprema lider istočne grupe vojvođanske lige sastaće se sa ekipom AFK iz Ade (22. februar), a generalna proba zakazana je za 25. februar kada će OFK Kikinda po drugi put tokom priprema odmeriti snage sa ekipom Sente.

 

Tokom dosadašnjeg prelaznog roka ekipu OFK Kikinde napustili su Radulović, Cvijanović i braća Francuski.

Na startu prolećnog dela šampionata Kikinđani će na svom terenu dočekati ekipu Crvene zvezde iz Ruskog Sela. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom Crvene zvezde minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading