VERUJEM U OSTVARENJE ŽELJENOG: Trener Gornjovarošana nema dilemu - ciljevi kluba su potpuno jasni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oživelo u Gornjoj varoši.

VERUJEM U OSTVARENJE ŽELJENOG: Trener Gornjovarošana nema dilemu - ciljevi kluba su potpuno jasni!

Foto: Privatna Arhiva Saša Štrbac

Srpskoligaš iz Zemuna započeo je sa zimskim pripremama za polusezonu od koje svi u klubu imaju velika očekivanja.

 

Ekipu je na teren izveo šef stručnog štaba Saša Štrbac koji je nakon uvodnog treninga, za medije izjavio:

- Očekuje nas veliki posao u nastavku prvenstva. Zajedničkim snagama, sa maksimalnim trudom, verujem da ćemo stići do željenog. Prve nedelje radićemo lagano i obaviti testiranja, a već od naredne nedelje pojačavamo intenzitet treninga - istakao je trener Gornjovarošana, a zatim je izneo i planove kada su zimske pripreme u pitanju, ali i odogovorio na pitanje vezano za potencijalna pojačanja:

- Planirali smo da odigramo šest kontrolnim mečeva. Četiri su već precizirana i to protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, OFK Žarkova, OFK Kikinde i sa ekipom Borca iz Drvara. Za preostale dve provere naknadno ćemo pronaći rivale. Planirali smo da angažujemo trojicu igrača koji moraju biti prava pojačanj. Ne želimo da gomilamo postojeći igrački kadar koji je dobar. Kada je reč o odlascima, za sada su klub napustili Marko Simić i Aleksandar Trajković - zaključio je Saša Štrbac.

Foto: FK Zemun

Dogovor kuću gradi

 

Da podsetimo, Fudbalski klub Zemun prvi deo šampionata okončao je na drugoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na rivala iz Ulice Ljubice Luković, a upravo će se dve navedene ekipe sastati u prolećnoj premijeri. Veliki derbi beogradske grupe srpskoligaškog karavana odigraće se na stadionu u Gornjoj varoši, 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading