ZEMUNCI UPALILI MOTORE: Gornjovarošani nišane viši rang! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakotrljala se "bubamara" i u Gornjoj varoši.

ZEMUNCI UPALILI MOTORE: Gornjovarošani nišane viši rang! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Sve ostvareno tokom prethodne jeseni u okviru Srpske lige Beograd, može se i mora smatrati uspešnim.

 

Fudbalski klub Zemun prvi deo šampionata okončao je na drugoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na rivala iz Ulice Ljubice Luković i u narednim mesecima ljubitelji fudbala u srpskoj prestonici imaće prilike da uživaju u majstorijama na terenima širom grada.

Gornjovarošani su danas (ponedeljak, 16. januar) započeli pripreme za nastavak sezone. Zeleno-plavi su se okupili na Gradskom stadionu gde je izvršena prozivka tokom koje su se igračima obratili potpredsednik kluba Žarko Dronjak, a prvom okupljanju prisustvovao je i generalni sekretar Žorđe Šarac.

Foto: FK Zemun

Dogovor kuću gradi

 

Nakon prozivke odrađen je i prvi trening ekipe u 2023. godini, a kako su istakli u klubu, tookm ove nedelje obaviće se testiranja i medicinski pregledi svih fudbalera.

Kako su istakli čelnici kluba iz Gornje Varoši, klub će u narednom periodu obavestiti javnost kada su u pitanju nove igračke akvizicije, ali i raspored odigravanja pripremnih susreta. Istovremeno, svi u klubu ističu da je osnovni cilj svih u zeleno-plavim redovima plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Da podsetimo, več u prolećnoj premijeri očekuje se veliki derbi ovosezonskog takmičenja. Na Gradskom stadionu u Zemunu Gornjovarošani dočekuju ekipu Zvezdare i već nakon ovog susreta mnogo toga, kada je pitanje putnika u viši rang, može biti poznato.

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski susret dve ekipe ubedljivo pripao "Bulkama" koje su na stadionu u Ljubice Luković slavili rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading