CRVENO-BELI MOGU I MORAJU BOLJE: Zimska pauza donela velike promene u Vojislava Ilića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre starta ovosezonskog takmičenja smatrani su jednim od glavnih favorita.

CRVENO-BELI MOGU I MORAJU BOLJE: Zimska pauza donela velike promene u Vojislava Ilića!

Foto: FK Sinđelić

Fudbalski klub Sinđelić iz Beograda prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Beograd okončao je na osmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, sedam remija i tri poraza.

 

Ekipa koja je prethodnog leta smatrana jednim od potencijalnih favorita kada je u pitanju plasman u prvoligaški karavan, odlično je ušla u novu sezonu. U prvih pet prvenstvenih utakmica fudbaleri sa stadiona u ulici Vojislava Ilića zabeležili su četiri trijumfa i jedan remi, čime su se nalazili u samom vrhu beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

Međutim, polovinom meseca septembra, crveno-beli su ušli u krizu rezultata. Do kraja jesenjeg dela sezone u deset odigranih mečeva ostvarili su svega jedan trijumf i jasno je da pozicija na tabeli pred nastavak takmičenja predstavlja odraz onoga što je prikazano na terenu.

U cilju boljih prolećnih rezultata, klub je tokom zimske pauze pretrpeo izmene u igračkom kadru. Redove kluba iz Vojislava Ilića napustili su Strahinja Marković koji karijeru nastavlja u OFK Žarkovo, Marko Radman je postao deo inđijske "Dizelke", a crveno-beli dres u narednom periodu neće nositi ni Ratković, Đurić, Radošević, Čokić, Đorđević i Eleven.

Klub je za sada angažovao trojicu fudbalera. U pitanju su Petar Piplica nekadašnji ofanzivni vezni igrač Prve iskre iz Bariča, centarfor Dušan Čelar koji poseduje i internacionalno iskustvo nastupima u Rumuniji, a koji u Sinđelić stiže iz ekipe Krupe koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, kao i iskusni štoper Draško Đorđević koji je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Palilulca, Rada, Donjeg Srema, Bežanije, OFK Beograda, subotičkog Spartaka, a nastupao je i za skopski Rabotnički.

Foto: FK Sinđelić

Pred Krmpotićem je težak zadatak

 

Za očekivati je da Sinđelić do početka prolećnog dela šampionata angažuje dodatna pojačanja. a pripreme za nastavak takmičenja započinju u sredu 18. januara kada će šef struke Zlatko Krmpotić u 12.30 časova izvršiti prozivku i održati prvi trening.

Kada j reč o krajnjem ostvarenju crveno-belih sa Vračara, teško je očekivati da se Sinđelić u aktuelnoj sezoni može uključiti u borbu za sam vrh tabele. Mnogo toga je propušteno tokom jesenjeg dela sezone, ali se već sada može krenuti u proces stvaranja rostera koji bi naredne sezone mogao punopravno da se uključi u borbu za povratak u srpski prvoligaški karavan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading