OŽIVELA "BOMBONJERA": Fudbaleri Brodarca započeli sa pripremama za nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom momentu teško je očekivati da će se tokom predstojećeg proleća uključiti u borbu za plasman u viši rang takmičenja.

OŽIVELA "BOMBONJERA": Fudbaleri Brodarca započeli sa pripremama za nastavak sezone!

Foto: FK Brodarac

Fudbalski klub Brodarac jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončao je na devetoj poziciji.

 

Ekipa sa Starog Sajmišta ostvarila je skor šest pobeda, četiri remija i pet poraza i sa 22 osvojena boda teško se može uključiti u borbu za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije, s obzirom da trenutni lider ovog ranga takmičenja, ekipa Zvezdare ima deset bodova prednosti.

Dvomesečni odmor je okončan i članovi novobeogradskog tima okupili su se na igralištu podno starog savskog mosta gde je obavljena prozivka, nakon koje su igrači započeli i sa pripremama za nastavak sezone.

Fudbaleri Brodarca tokom prethodne jeseni nisu imali kontinuitet igara, što je i osnovni razlog trenutne pozicije na tabeli. Klub je krajem oktobra i početkom meseca novembra uspeo da veže tri trijumfa u nizu, ali navedeno ostvarenje nije bilo dovoljno da se u nastavak šampionata uđe sa bolje startne pozicije.

Foto: FK Brodarac

Dogovor kuću gradi - fudbaleri Brodarca na početku priprema pred novu sezonu

 

U prolećnoj premijeri Brodarac će dočekati ekipu Prve iskre iz Bariča u susretu u kojem su bodovi neophodni obema ekipama, a ujedno navedeni susret može biti i dobar pokazatelj dokle ekipa sa Starog Sajmišta može da stigne u mesecima pred nama.

Nastavak šampionata zakazan je za 4. mart.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading