MAJSTORI SA MORA: Radnički iz Umaga cilja opstanak u prvoligaškom karavanu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se pripremaju za nastavak sezone.

MAJSTORI SA MORA: Radnički iz Umaga cilja opstanak u prvoligaškom karavanu!

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Pred novobeogradskim "Majstorima" je polusezona velikog iskušenja. Bodovni saldo osvojen prethodne jeseni, ne garantuje opstanak u ligi, pa su sve strukture kluba usmerene samo ka ostvarenju primarnog cilja.

 

Radnički sa Novog Beograda tokom prethodno odigranih 19 mečeva, zabeležio je šest pobeda, dva remija i 11 poraza i u ovom momentu nalazi se na samo jeda korak od mesta koje vodi u niži rang Srpsku ligu Beograd.

U cilju ostvarenja što boljih rezultata u predstojećem periodu, ekipa se već nalazi na pripremama u Umagu gde će u periodu od 16. do 27. januara odigrati niz prijateljskih mečeva pod pod okriljem UEFA organizacije.

Več 18. januara Novobeograđani se sastaju sa slovenačkom ND Goricom, a dan kasnije sledi susret protiv mađarskog MOL Fehervara. Ekipa Tabor Sežane je protivnik 21. januara, da bi niz mečeva bio okončan susretima protiv Roltek Doba (25. januar) i Celja (26. januar).

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Raspored pripremnih mečeva "Majstora"

 

Fudbaleri Radničkog izuzetno važan susret igraju na startu prolećnog dela šampionata. Oni će na stadionu "kraj studenjaka" dočekati gradskog rivala sa Banjice, ekipu Rada. Biće to duel dva tima koji se bore za opstanak u ovom rangu takmičenja i obema ekipama bodovi su više nego neophodni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading