ČUDA SE (NE)DEŠAVAJU: Može li Vojvodina da nadoknadi sve jesenje propuste?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz njih je polusezona za zaborav.

ČUDA SE (NE)DEŠAVAJU: Može li Vojvodina da nadoknadi sve jesenje propuste?

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Sever okončali su na pretposlednjoj poziciji sa svega devet osvojenih bodova.

 

Ostvarenim skorom od tri pobeda i čak 12 poraza, uz posebnu napomenu da je klub poslednji trijumf ostvario polovinom meseca oktobra, niko u klubu ne može da bude zadovoljan, pa je u tom cilju zimska pauza iskorišćena kako bi se ojačao igrački roster koji bi mogao da ispuni primarni cilj u nastavku šampionata, a to je opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

U tom cilju klub je već angažovao nekolicinu pojedinaca. Trener Nenad Rajić prvo je zimsko pojačanje Vojvodine, a zatim je klub krenuo u operaciju jačanja igračkog kadra. Prvi je u Bačko Gradište stigao Nemanja Jović koji je tokom prethodnog perioda nastupao za Mladost Turiju, a zatim se na vernost "plavima" obavezao i krilni napadač Vlada Bošnjak koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za novosadski Proleter, KMF SU Fortunu iz "srpske Atine", Vojvodinu iz Perleza i Dunav iz Starih Banovaca. Za sada poslednje pojačanje stiže, takođe iz redova Mladosti iz Turije, a u pitanju vezni fudbaler Marko Bubanja koji se treći put vraća u redove kluba iz Bačkog Gradišta. 

Istovremeno sportski sektor kluba je zakazao i nekolicinu pripremnih susreta koji bi trebali da budu iskorišćeni za uigravanje tima ped start šampionata. 

Već 28. januara Vojvodina će odmeriti snage sa ekipom Mladosti iz Turije. Četvrtog dana meseca fevruara sledi duel sa mladim timom beogradskog Grafičara, a dan kasnije i meč protiv Jedinstva iz Gospođinaca. Meč sa temerinskom Slogom zakazan je za 11. februar, a 19. sledi duel protiv Mladosti iz Bačkog Jarka. Treba napomenuti da će se svi navedeni susreti odigrati na stadionu u Bečeju.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Raspored pripremnih mečeva

 

Za sada posledni pripremni susret zakazan je za 26. februar kada će Vojvodina na svom terenu u Bačkom Gradištu dočekati ekipu TSK Temerina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading