PRED NJIMA JE GODINA VELIKIH OČEKIVANJA: Startovali i crveno-beli! (FOTO GALERIJA)I

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli upalili motore.

PRED NJIMA JE GODINA VELIKIH OČEKIVANJA: Startovali i crveno-beli! (FOTO GALERIJA)I

Foto: FK Jedinstvo Ub

Prvoligaš sa Uba, ekipa Jedinstva startovala je sa zimskim pripremama u godini u kojoj vi u klubu imaju velike ambicije.

 

Ubljani su prvi deo šampionata okončali na desetoj poziciji prvoligaškog karavana, a kako se može čuti iz izvora bliskih klubu ciljevi vezani a predstojeće proleće, vezani su za plasman u plej-of fazu takmičenja što bi trebalo da bude samo uvod u ono što se očekuje za narednu sezonu, kada će crveno-beli pokušati da dođu i do pozicije koja vodi u elitu srpskog klupskog fudbala.

U ponedeljak 16. januara fudbaleri Jedinstva započeli su sa pripremema za nastavak sezone. Oni će do 30. januara raditi na terenima Sportskog centra "Matić", kao i u teretani u okviru Gradskog sportskog centra "Školarac", a zatim će se ekipa uputiti u toplije krajeve i u turskoj Antaliji će odraditi najvažniji deo priprema. Plan je da ekipa u Antaliji provede dve nedelje.

 

Kao što je već navedeno, Jedinstvo u prolećne borbe ulazi sa desete pozicije i ukupno 24 boda na svom kontu. Ostvarenje je možda moglo biti i bolje, ali je klub u poslednja dva jesenja prvenstvena kola pretrpeo dva poraza (IMT 0:1 i Železničar Pančevo 1:2).

Premijerni prolećni susret Ubljani će odigrati na svom stadionu "Dragan Džajić", a protivnik je ekipa Zlatibora iz Čajetine. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading