ZNAMO ŠTA NAM JE CILJ: U iščekivanju završetka radova na novom stadionu, Leskovčani započeli istorijske pripreme! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Leskovčani upalili motore, klupske ambicije su više nego jasne.

ZNAMO ŠTA NAM JE CILJ: U iščekivanju završetka radova na novom stadionu, Leskovčani započeli istorijske pripreme! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice započeli su pripreme za prolećni deo sezone koja će za sve u klubu imati prefiks istorijske.

 

Naime, uskoro se očekuje i završetak radova na izgradnji velelepnog sportskog objekta i već tokom proleća Leskovčani će svoje rivale dočekivati na novom stadionu.

Kada je reč o do sada ostvarenom u sezoni 2022/23, Dubočica j jesenji deo sezone okončala na drugoj poziciji Srpske lige Istok sa tri boda manje u odnosu na lidera, Radnički iz Pirota, a svi u Leskovcu se nadaju da će duel protiv velikog lokalnog rivala biti odigran na novom stadionu i da će se upravo tom prilikom rešiti pitanje putnika u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Uoči starta priprema, trener Leskovčana Dejan Čelar je izjavio:

- Zvanično smo krenuli sa pripremama koje ćemo obaviti u Leskovcu koristeći resurse koje imamo na raspolaganju. Do 4. marta ćemo trenirati na terenu sa veštačkom podlogom, kao i u teretani. Verujem da ćemo odigrati sedam pripremnih utakmica i verujem da ćemo nakon toga prvo kolo prolećnog dela prvenstva dočekati potpuno spremni - istakao je šef struke leskovačkog kluba, a zatim je izneo i očekivanja pred nastavak sezone:

 

 

- Očekujem da ćemo na kraju biti prvi. To su ambicije kluba koje je i grad i rukovodstvo postavilo pred nas i mi nemamo nikakav problem sa ambicijom i pritiskom da moramo gotovo sve utakmice da pobedimo.

Da podsetimo, ekipa GFK Dubočice će u prvom prolećnom kolu dočekati ekipu Dunava iz Prahova. U prvom ovosezonskom duelu, dve ekipe su podelile bodove odigravši 1:1. Treba napomenuti da sa velikim nestrpljenjem svi u Leskovcu očekuju 23. prvenstveno kolo kada će odmeriti snage sa ekipom pirotskog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading