ORLOVI RAŠIRILI KRILA: U brišućem letu ka vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oživelo je i u Vojislava Ilića.

ORLOVI RAŠIRILI KRILA: U brišućem letu ka vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sinđelić

Tokom prethodne polusezone nisu ostvareni očekivani rezultati, ali fudbaleri Sinđelića sa mnogo optimizma ulaze u nastavak sezone.

 

Crveno-beli sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića prethodnu jesen okončali su na osmoj poziciji beogradske grupe Srpske lige, ali se svi u redovima "orlova" nadaju da deset bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Zvezdare, nije nenadoknadivo.

Odlično je Sinđelić započeo sezonu. U uvodnih pet kola ostvarena su četiri trijumfa i jedan remi, ali je od polovine meseca septembra započeo rezultatski post tokom kojeg je klub zabeležio samo jedan trijumf u deset prvenstvenih susreta, što je i dovelo do trenutne pozicije na tabeli.

U sredu 18. janaura, trener Zlatko Krmpotić je u prisustvu sportskog direktora Nikole Valentića izvršio prozivku igrača, a zatim i prvotimce izveo na teren gde se odmah započelo sa radom jakog tempa.

 

Da podsetimo, crveno-beli dres kluba iz Vojislava Ilića tokom ove zime poneli su Petar Piplica nekadašnji ofanzivni vezni igrač Prve iskre iz Bariča, centarfor Dušan Čelar koji poseduje i internacionalno iskustvo nastupima u Rumuniji, a koji u Sinđelić stiže iz ekipe Krupe koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, kao i iskusni štoper Draško Đorđević koji je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Palilulca, Rada, Donjeg Srema, Bežanije, OFK Beograda, subotičkog Spartaka, a nastupao je i za skopski Rabotnički.

U prolećnoj premijri Sinđelić se 4. marta sastaje sa ekipom novobeogradskog Studentskog grada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading